Samsung a confirmat data lansării telefoanelor din seria Galaxy S24

283
Galaxy Unpacked 2024
Sursă foto: SamLover

Zvonurile privind data lansării seriei Galaxy S24 pe 17 ianuarie au fost confirmate de compania Samsung. Evenimentul major Galaxy Unpacked 2024 va avea loc miercuri, 17 ianuarie, la Centrul SAP din San Jose, California. Aici vor vedea lumina zilei pentru prima dată Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra, cele trei telefoane care formează seria Galaxy S24. Bineînțeles că Samsung ne va rezerva și alte surprize.

Invitația oficială la evenimentul Galaxy Unpacked prezintă trei stele gri, care ar putea fi o aluzie la Galaxy AI. Aceasta este noua platformă de inteligență artificială (AI) pe care Samsung o dezvoltă pentru dispozitivele sale. Se spune că Galaxy AI oferă caracteristici sporite, securitate și personalizare utilizatorilor Samsung și ar putea fi un punct cheie de vânzare pentru seria Galaxy S24. De asemenea, Samsung înseamnă în limba coreeană trei stele.

Urmează o experiență mobilă revoluționară, spune site-ul SamsungNewsroom în postarea sa privind anunțul lansării telefoanelor din seria Galaxy S24. Ne pregătim să descoperim o nouă eră plină de posibilități cu cele mai recente inovații Galaxy, concepute pentru a transforma modul în care trăim, ne conectăm și creăm. Seria Galaxy S24 va stabili un standard mai înalt pentru cea mai inteligentă experiență mobilă de până acum.

Pe 17 ianuarie, Samsung Electronics va găzdui evenimentul Galaxy Unpacked în San Jose, California SUA. Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra vor oferi cele mai recente inovații premium Samsung, pentru o experiență mobilă complet nouă, alimentată de AI. Evenimentul va fi transmis în direct pe Samsung.com, Samsung Newsroom și canalul YouTube al Samsung începând cu ora 10:00 PST, 13:00 EST, 18:00 GMT și 19:00 CET. Este vorba despre miercuri 17 ianuarie ora 20:00, ora României.

Potrivit PhonAndroid, se așteaptă că seria Galaxy S24 va prezenta câteva schimbări majore în comparație cu generația anterioară. Amintim aici, printre altele, noi opțiuni de culoare, cu un finisaj de titan (Titanium Gray) pentru Galaxy S24 Ultra. De asemenea, se așteaptă ca telefoanele să prezinte îmbunătățiri hardware interesante, cum ar fi procesorul Snapdragon 8 Gen 3 / Exynos 2400, afișaje mai luminoase cu rate de reîmprospătare adaptive și camere îmbunătățite cu performanțe mai bune în condiții de lumină scăzută.