Nouă eră a Galaxy AI este tot mai aproape, primele informații

306
Nouă era a Galaxy AI este tot mai aproape
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Internetul la îndemână la orice oră și în orice situație. Un computer în buzunar (smartphone) cu cameră foto extrem de performantă. Și acum, inteligența artificială generativă care ne îmbunătățește viața de zi cu zi. Telefoanele Samsung Galaxy au ajutat la democratizarea accesului la internet și a transformat camerele într-un instrument de comunicare fără de care nu putem trăi. Chiar dacă toți ochii sunt ațintiți asupra inteligenței artificiale, unele dintre cele mai bune beneficii ale sale nu au ajuns încă la tehnologia mobilă. Samsung este gata să schimbe acest lucru. Nouă eră a Galaxy AI este tot mai aproape.

Nicio companie nu poate valorifica potențialul AI precum Galaxy. De ce? Pentru că Galaxy pune puterea deschiderii în palma mâinii tale. Conceput pentru a oferi putere tuturor, pretutindeni, Galaxy AI este inteligența universală a telefonului tău. Este ceva ce nu ai mai văzut până acum, potrivit SamsungNewsroom. În toate locurile în care contează cel mai mult – de la comunicare fără bariere, la productivitate simplificată, la creativitate fără restricții – Galaxy Ai aduce posibilități inimaginabile.

Galaxy AI este o experiență cuprinzătoare de inteligență artificială mobilă. Este alimentată atât de inteligența artificială pe dispozitiv dezvoltată de Samsung, cât și de inteligența artificială bazată pe cloud, activată de colaborările Samsung cu lideri ai industriei. Galaxy AI va transforma experiența mobilă zilnică cu o liniște sufletească pe care te bazezi prin securitate și confidențialitate.

Galaxy AI va permite pe telefoanele noastre lucruri care nu au fost prevăzute niciodată. AI Live Translate Call va oferi utilizatorilor cu cel mai recent telefon Galaxy AI un traducător personal oricând au nevoie de el. Deoarece este integrată în funcția nativă de apel, nu mai trebuie să folosiți aplicații terță parte. Traducerile audio și text vor apărea în timp real pe măsură ce vorbiți, făcând apelul către cineva care vorbește o altă limbă la fel de simplu ca subtitrările atunci când urmăriți o emisiune. Cu Galaxy AI pe dispozitiv, poți avea încredere că, indiferent de scenariu, conversațiile private nu părăsesc telefonul tău.

CEO-ul Google, Sundar Pichai, a susținut că AI ar fi mai transformatoare pentru umanitate decât electricitatea și focul. Stephen Hawking, Bill Gates și Elon Musk cred că inteligența artificială este o amenințare periculoasă pentru umanitate.

La începutul anului viitor, Galaxy AI ne va aduce mai aproape de o lume în care unele dintre cele mai comune bariere în calea conexiunii sociale se dizolvă, iar comunicarea este mai ușoară și mai productivă ca niciodată.

„Tehnologia mobilă are o putere incredibilă de a permite conexiunea, productivitatea, creativitatea și multe altele pentru oamenii din întreaga lume. Până acum am văzut că inteligența artificială mobilă nu a fost folosită în moduri cu adevărat semnificative”. A declarat Wonjoon Choi, EVP și șeful departamentului de cercetare și dezvoltare la Samsung Mobile eXperience Business. „Galaxy AI este cea mai cuprinzătoare ofertă de inteligență a noastră de până acum. Ea va schimba pentru totdeauna modul în care ne gândim la telefoanele noastre.”

Samsung a confirmat că Galaxy AI se va lansa la începutul anului 2024, sugerând că va fi disponibil pentru prima dată pe seria Galaxy S24. Samsung va lansa seria S24 cu Snapdragon 8 Gen 3 / Exynos 2400 pe 17 ianuarie.