Conversațiile private pe WhatsApp vor fi în curând protejate de o parolă

289
Conversațiile private pe WhatsApp
Sursa foto: via phonandroid.com

Vești bune pentru utilizatorii WhatsApp, cel mai popular messenger din lume lucrează la o nouă funcție de securitate. Datorită celei mai recente actualizări beta 2.23.21.8 pentru Android, disponibilă pe Google Play Store, s-a descoperit că WhatsApp lucrează activ la noi modalități pentru conversațiile blocate. Această nouă funcție va permite utilizatorilor să seteze un cod secret pentru conversațiile blocate.

O captură de ecran distribuită în cel mai recent raport al WABetaInfo dezvăluie planurile aplicației de a introduce o funcție care să le permită utilizatorilor să configureze o parolă pentru chat-urile blocate. Potrivit colegilor noștri de la site-ul francez PhonAndroid, introducerea codului de acces va permite utilizatorilor să găsească cu ușurință chat-uri blocate, chiar și în bara de căutare a aplicației.

O nouă funcție de securitate pe WhatsApp

Această nouă caracteristică va oferi utilizatorilor un nivel suplimentar de securitate pentru conversațiile lor cele mai private. Chiar dacă cineva are acces la telefonul utilizatorului, nu va putea accesa chat-urile blocate fără codul de acces. Vedeți pe I❤️Samsung cum să editați mesajele WhatsApp odată ce sunt trimise!

În plus, WABetaInfo menționează că WhatsApp va permite utilizatorilor să sincronizeze parolele de chat pe toate dispozitivele lor conectate. Acest lucru va îmbunătăți semnificativ experiența utilizatorilor care folosesc aplicația de mesagerie. De asemenea, recent am aflat că WhatsApp lucrează la implementarea parolelor de acces în aplicația sa. Deci, ar putea fi posibil să vă protejați conversațiile private folosind amprenta digitală sau fața într-o actualizare viitoare.

WABetaInfo este un site independent care publică știri și actualizările în timp real despre aplicația de mesagerie WhatsApp. WABetaInfo a fost fondat pe 15 ianuarie 2016. Este considerat principalul portal de știri despre WhatsApp.

Caracteristica codului de acces pentru chat-urile blocate este în prezent în curs de dezvoltare. Nu știm exact, nu sunt informații, când noua caracteristică va fi disponibilă printr-o actualizare viitoare a aplicației. Din păcate, nu se știe exact dacă Meta intenționează să implementeze această nouă funcție și pe iOS în viitor.

Noua mișcare făcută de WhatsApp urmează legile locale care obligă platforma să restricționeze accesul la conținut specific în anumite regiuni. Această funcție va permite aplicației de mesagerie să notifice creatorul canalului dacă vizibilitatea canalului este restricționată în anumite țări din cauza cerințelor legale.