În Coreea de Sud se poate achiziționa Galaxy Fold fără comandă prealabilă

737
Sursa Foto: SamMobile.com

După amânarea lansării la vânzare din cauza unor probleme la ecran, Samsung a controlat cu atenție relansarea lui Galaxy Fold. Coreea de Sud a fost prima țară unde acest telefon pliabil a fost lansat la vânzare. Și, lucrurile au luat o turnură de-a dreptul spectaculoasă! Primul lot de precomenzi a trecut ca-n foc, a fost vândut rapid și a fost o poveste similară pentru loturile următoare.

Înainte de lansarea așteptată a seriei Apple iPhone 11 în Coreea de Sud săptămâna aceasta, Samsung a făcut acum smartphone-ul pliabil disponibil la liber în toată țara. Clienții nu mai trebuie să plaseze o precomandă pentru Samsung Galaxy Fold, pot cumpăra telefonul de la orice magazin Samsung.

Sud-coreenii pot cumpăra Galaxy Fold fără o comandă prealabilă

Începând de luni 21.10.2019, Samsung Galaxy Fold este disponibil pentru a fi achiziționat în Coreea de Sud. Se vinde prin rețeaua de vânzare cu amănuntul a companiei Samsung și în magazinele operatorilor de telefonie mobilă din Coreea de Sud. De asemenea, clienții care doresc pot plasa o comandă direct pe site-ul Samsung, conform Sam Mobile.

De când Galaxy Fold a fost lansat în Coreea de Sud luna trecută, acesta nu a putut fi achiziționat decât prin precomandă. Pentru clienți este mult mai ușor să achiziționeze Galaxy Fold acum. Pot intra într-un magazin Samsung și ieși cu un Galaxy Fold în câteva minute.

Galaxy Fold a fost lansat în multe țări în ultima lună. Samsung a folosit aceeași strategie peste tot. Este disponibil pentru clienți numai prin precomandă iar cantitățile sunt limitate. Rămâne de văzut dacă Samsung va proceda la fel ca în Coreea de Sud și pe celelalte piețe unde comercializează Galaxy Fold.

Coreea de Sud are în 2019 o populație de 51.710.000 de locuitori. Aproximativ jumătate din populația țării locuiește în capitala sa, Seul. Coreea de Sud este a 11-a cea mai mare economie a lumii după PIB. Este al cincilea cel mai mare exportator din lume și al 8-lea cel mai mare importator.

Galaxy Fold costă 2.042 de dolari în Coreea de Sud

Conform unor informații recente Samsung va vinde în acest an peste 500.000 de telefoane Galaxy Fold. De asemenea, compania are un obiectiv ambițios de a vinde aproximativ 6 milioane de dispozitive pliabile anul viitor. Tot anul viitor va lansa un nou smartphone pliabil care poate avea un preț mai mic. Acest lucru ar putea ajuta Samsung să-și atingă ținta de 6 milioane de unități.

În Coreea de Sud Samsung Galaxy Fold are un preț de 2.398.000 won, echivalentul a aproximativ 2.042 USD. Primul smartphone pliabil Samsung a fost foarte bine primit de consumatorii din Coreea de Sud dar și de peste tot unde a ajuns la vânzare. Galaxy Fold se vinde momentan în 21 de țări, inclusiv în Coreea. Conform companiilor de cercetare de piață Samsung este de așteptat să sporească oferta de Galaxy Fold pe piața globală.