Smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold este disponibil de astăzi

205
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung va lansa astăzi smartphone-ul pliabil Galaxy Fold. Este o categorie complet nouă de tehnologie mobilă și va fi disponibil în Coreea de Sud începând din 6 septembrie. Ulterior Samsung Galaxy Fold va fi lansat și în Franța, Germania, Singapore, Marea Britanie, SUA și multe altele. Sperăm ca între aceste „multe altele” să fie și România. Pliabilul Samsung va fi lansat în culorile Cosmos Black și Space Silver. O opțiune 5G va fi disponibilă doar în țările unde rețeaua este disponibilă sau aproape de lansare.

Samsung Galaxy Fold a fost conceput pentru a inspira noi experiențe. Când este închis, puteți accesa elementele esențiale pe afișajul copertei cu o singură mână și, atunci când este deschis, puteți explora noi modalități de a face multitask, de a viziona videoclipuri, de a juca jocuri și multe altele, prin intermediul unui imersiv ecran Infinity Flex de 7,3 inch.

Samsung a regândit la Galaxy Fold și experiența utilizatorilor

În ultimele câteva luni, compania a perfecționat Samsung Galaxy Fold pentru a se asigura că oferă cea mai bună experiență posibilă. Nu numai că a îmbunătățit designul și construcția, dar a regândit și experiența utilizatorilor.

Galaxy Fold este un dispozitiv care sfidează barierele designului tradițional al smartphone-urilor. Suntem încântați să lansăm această tehnologie mobilă de pionierat și să permitem consumatorilor să o experimenteze pentru ei înșiși ”. A declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT și Mobile Communications, Samsung Electronics, conform News Samsung. „Consumatorii au răspuns mereu pozitiv la ecrane mai mari. Factorul de formă revoluționară al Galaxy Fold oferă un ecran mai mare, mai imersiv, fără a sacrifica portabilitatea. Aceasta este ceea ce numim inovația unei noi experiențe mobile în acțiune”.

Samsung are veniturile egale cu 17% din PIB-ul Coreei de Sud. Samsung înseamnă trei stele în limba coreeană. Compania are o influență puternică asupra dezvoltării economice, politicii, mass-mediei și culturii din Coreea de Sud. Compania produce aproximativ o cincime din exporturile totale din Coreea de Sud.

Galaxy Fold combină funcțiile preferate ale utilizatorilor pentru smartphone și tabletă pentru a furniza un nou tip de dispozitiv mobil și o experiență de utilizare excelentă. Samsung a lucrat alături de mai mulți parteneri pentru a crea un UX complet nou, care va schimba modul în care folosim dispozitivele.

Samsung Galaxy Fold transformă modul în care înregistrați, partajați și editați conținut mobil. Când este închis, puteți filma un videoclip rapid și apoi pur și simplu deschideți dispozitivul pentru a-l viziona pe un ecran mai mare. Cu App Continuity, videoclipul trece foarte ușor de pe ecranul exterior pe ecranul principal. Cu Multi-Active Window, puteți rula mai multe aplicații simultan în timp real. Puteți edita imagini, răsfoi galeria foto pentru fotografii și citi e-mailuri de la prieteni, toate în același timp.

Galaxy Fold cu un ecran AMOLED Infinity Flex de 7,3 inch

Cu o opțiune de 5G, utilizatorii Galaxy Fold de pe anumite piețe pot profita din plin de viteza cea mai rapidă a operatorilor de telefonie mobilă. Samsung Galaxy Fold 5G valorifică puterea conectivității de ultimă generație pentru streaming și descărcare de videoclipuri de înaltă rezoluție și alt conținut, precum și jocuri grafice, la viteze super rapide. Utilizatorii pot face mai mult cu ecranul Infinity Flex de 7,3 inch, Galaxy Fold schimbă modul în care consumăm conținut și multitasking.

Fiecare telefon Samsung Galaxy Fold vine cu acces exclusiv la servicii specializate de ajutor pentru clienți, inclusiv acces individual la experții Samsung și un hub de asistență 24/7 online sau prin telefon. Samsung va elabora planuri pe fiecare piață pentru a se asigura că fiecare aspect al experienței cu Galaxy Fold este la fel de extraordinar ca dispozitivul în sine.

Samsung Galaxy Fold dispune de un ecran de 4,6 inch HD+, pe lângă un display dinamic AMOLED Infinity Flex de 7,3 inch pe interior. Este alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 855 cu 12 GB RAM și 512 GB de stocare UFS 3.0. Are un total de șase camere, o baterie de 4.380 mAh pe varianta LTE și rulează Android Pie din cutie.