Creează, învață și relaxează-te cu noua tabletă Galaxy Tab S6 Lite

743
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat Galaxy Tab S6 Lite, o tabletă elegantă și accesibilă, concepută atât pentru muncă cât și pentru joc. Echipată cu un ecran generos, un corp subțire, compact și un S Pen reproiectat inclus în cutie, Galaxy Tab S6 Lite este tableta ideală care vă ajută să vă rezolvați task-urile rapid și să vă bucurați de conținutul preferat.

Înțelegem cât de aglomerată poate fi viața cotidiană. Timpul rezervat task-urilor profesionale devine mult mai flexibil și se îmbină de cele mai multe ori cu cel personal. Utilizatorii au nevoie de un dispozitiv versatil, care să se poată integra perfect în stilul lor de viață. Galaxy Tab S6 Lite și noul S Pen vin la pachet cu cele mai noi tehnologii pentru a oferi o mai bună organizare a ideilor permițându-le utilizatorilor să investească mai mult timp în ceea ce contează cel mai mult pentru ei„. A declarat Woncheol Chai, șeful echipei de strategie produse, Business Communication Mobile, Samsung Electronics.

Creează mai mult și stresează-te mai puțin cu noul S Pen reproiectat

Indiferent dacă utilizați tableta pentru muncă, studiu sau doar pentru divertisment, S Pen-ul îmbunătățit este acolo. Este asistentul perfect pentru luare de notițe, desen și multitasking. Noul S Pen are un design reînnoit care îl face la fel de practic și ușor de utilizat ca un stilou tradițional. Cu o greutate de doar 7,03 g, noul S Pen este ușor și simplu de utilizat. Latența sa îmbunătățită și vârful stiloului de 0,7 mm oferă o precizie mai mare pentru scriere și desen. După ce ați finalizat notarea ideilor, S Pen-ul se fixează magnetic în partea laterală a tabletei sau în husa opțională, ceea ce îl face ușor de utilizat fără să vă mai faceți griji de pierderea acestuia.

În fotografia de prezentare a tabletei pe ecran apare oprea lui Auguste Rodin – Gânditorul. Este o trimitere inteligentă a companiei Samsung la creație și pentru a da frâu liber imaginației. Puteți face orice fel de desene, schițe sau orice altceva vă trece prin minte cu S Pen-ul.

Auguste Rodin a fost un sculptor, grafician și pictor francez. Rodin este considerat cel mai mare sculptor al erei mode. El a primit Legiunea de Onoare, cea mai înaltă distincție civilă și militară franceză, instituită în 1802 și acordată neîntrerupt din 1804 până astăzi.

Folosind S Pen-ul și Samsung Notes, puteți transforma însemnările scrise de mână în text dactilografiat instantaneu. Cu ajutorul unei etichete, căutați și ordonați notele cu ușurință, evidențiați pasaje importante și puteți să aruncați o privire asupra celor mai mici detalii cu funcția de zoom de 300%. Toate notele dvs. pot fi convertite cu ușurință în versiune PDF, imagine JPEG, fișier text sau document Microsoft Word.

Galaxy Tab S6 Lite vine cu un design inspirat pentru a facilita utilizarea

Cu un ecran de 10,4 inch și rame foarte înguste, Galaxy Tab S6 Lite beneficiază de un ecran amplu și imersiv. Designul ușor și compact transformă tableta într-una ideală pentru multitasking, luare de notițe și vizionare de videoclipuri sau filme. Echipată cu cea mai recentă versiune a One UI, optimizată pentru un ecran mai mare, Galaxy Tab S6 Lite prezintă o interfață vizuală mai intuitivă și instrumente de navigare simplificate, transformând trecerea dintre mai multe aplicații într-una fără efort și fără întreruperi, astfel încât să vă puteți concentra doar asupra sarcinii din acel moment.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite este disponibilă în trei culori, Oxford Gray, Angora Blue și Chiffon Pink, cu un S Pen asortat și o husa opțională ca accesoriu elegant.

Funcții îmbunătățite de divertisment pe Tab S6 Lite

Galaxy Tab S6 Lite este dotată cu funcții inteligente, utile și distractive, care fac ascultarea pieselor, streamingul de conținut, cumpărăturile online sau conectarea cu prietenii mai ușoare și mai plăcute ca niciodată. Galaxy Tab S6 Lite include difuzoare duale cu sunet AKG și Dolby Atmos 3D cu sunet surround. Aveți astfel un sunet de excepție dacă urmăriți un videoclip pe YouTube, transmiteți emisiunea favorită prietenilor sau ascultați playlist-ul preferat.

Samsung are parteneriate cu YouTube și Spotify, astfel încât să beneficiați de aplicațiile preferate pe gama Galaxy. Vă puteți bucura cu Tab S6 Lite de videoclipuri YouTube fără reclame, posibilitatea de a descărca și viziona videoclipuri offline și acces la YouTube Music și YouTube Kids cu YouTube Premium gratuit timp de 4 luni. Spotify se integrează perfect în interfața de utilizator a lui Galaxy Tab S6 Lite. Puteți să căutați cu ușurință muzică și podcast-uri, sau chiar să setați melodia preferată ca alarmă. De asemenea, Galaxy Tab S6 Lite se poate conecta wireless la configurația difuzorului  de acasă, astfel încât să puteți reda playlist-urile preferate de pe Spotify pe un alt dispozitiv sau difuzor, toate controlate de pe tabletă.

Experiența Galaxy la tine acasă cu Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Puneți tableta Galaxy Tab S6 Lite în centrul casei dvs. pentru a rămâne productiv și organizat. Puteți prelua apeluri, puteți trimite și primi mesaje text prin contul Samsung de pe tabletă. Puteți face acest lucru chiar și atunci când smartphone-ul nu este la îndemână sau puteți rămâne conectat cu prietenii și colegii utilizând apeluri video prin Google Duo direct pe Galaxy Tab S6 Lite. Utilizați display-ul îmbunătățit Daily Board pentru a schimba melodiile, pentru a vă vizualiza calendarul, pentru a verifica vremea și pentru a scrie memo-uri rapide. Noile caracteristici și capabilități Bixby, precum Bixby Voice, Bixby Vision și Bixby Routines vă vor îmbunătăți, de asemenea, productivitatea și experiențele de divertisment.

Galaxy Tab S6 Lite este este urmașul tabletei premium Galaxy Tab S6. Vedeți o comparație între Galaxt Tab S6 și Galaxy Tab S5e, pe pagina noastră din iLoveSamsung. După ce o vom avea în mână vom vedea ce poate și Tab S6 Lite. Tableta Lite este un dispozitiv care poate fi utilizat de întreaga familie. Cu Samsung Kids, puteți stabili un program de joacă pentru copii, puteți restricționa accesul la anumite aplicații astfel încât copiii să se bucure de lumea digitală în siguranță, cu o gamă de aplicații și jocuri interesante, pline de elemente educative.