O singură variantă de culoare pentru Galaxy Tab S8 Ultra

346
O singura varianta de culoare pentru Galaxy Tab S8 Ultra
Sursa Foto: androidheadlines.com

Dacă Samsung ar fi urmat un program anual normal de lansare pentru tabletele sale emblematice Android, seria Galaxy Tab S8 ar fi fost deja oficială. Dar lucrurile nu au fost la fel ca în trecut în industria de telefonie mobile. Cauza: penuria globală fără precedent de cipuri semiconductoare. Acum, sunt informații că seria Galaxy Tab S8 ar putea ajunge la începutul anului 2022. Mai mult, cunoaștem variantele de culoare ale tuturor celor trei modele Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra.

Conform site-ului american AndroidHeadlines, Samsung Galaxy Tab S8 și Galaxy Tab S8+ vor veni în culorile gri, argintiu și roz-auriu. În schimb, Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, între timp, va fi disponibil doar în culoarea gri. Desigur, acestea sunt informații preliminare și până la lansarea oficială mai pot fi modificate. Dar, modelul Galaxy Tab S8 Ultra cu cele mai înalte specificații va veni doar într-o culoare.

Lansare pe mai puține piețe pentru Galaxy Tab S8 Ultra

Informațiile anterioare sugerau că Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va avea o lansare limitată. Va fi disponibil pe mai puține piețe decât decât modelele Galaxy Tab S8 și Tab S8+. Deci, acest lucru poate avea ceva de-a face cu lansarea tabletei premium Ultra doar într-o singură culoare.

Disponibilitatea limitată a modelului Tab S8 Ultra se pare că nu este doar din cauza situației globale a cip-urilor. Au fost mai multe informații că este și din cauza problemelor de producție ale ecranului. Se pare că Samsung introduce o nouă tehnologie cu rame ultra-subțiri cu viitoarea sa tabletă emblematică. Acesta va avea rame neglijabile în jurul afișajului. Dar această tehnologie se pare că are un cost: randamentul slab al producției.

Tehnologie sau știința meșteșugurilor vine din greaca veche: techne. Înseamnă „artă, pricepere, abilitate a mâinii”. Este suma tehnicilor, abilităților, metodelor și proceselor utilizate în producția de bunuri sau servicii sau în realizarea obiectivelor.

Samsung a lansat trei modele din seria Galaxy Tab S7. Galaxy Tab S7 și Tab S7+ au sosit normal în august anul trecut. Apoi, gigantul coreean a lansat pe Galaxy Tab S7 FE în luna mai a acestui an. Acum se pregătește să introducă trei modele și pentru seria Galaxy Tab S8: Galaxy Tab S8, S8+ și S8 Ultra. Cele trei modele au un ecrane de 11, 12,4 și, respectiv, 14,6 inch. Toate cele trei tablete vor avea procesorul de nouă generație al Qualcomm, care ar putea ajunge ca Snapdragon 8 Gen1.

Din păcate, nu avem încă o dată concretă de lansare pentru viitoarele tablete Samsung. Zvonurile sugerează că dispozitivele ar putea fi lansate la CES 2022 Las Vegas, la începutul lunii ianuarie. Dar unele informații sugerează și o lansare a MWC 2022 în luna următoare. Cu toate acestea, seria Galaxy Tab S8 prinde tot mai mult contur.