Trei noi culori vor fi disponibile pe Galaxy A35 5G

182
Samsung galaxy A35 5G
Sursa foto: RevistaMagazin

Zvonurile despre o lansarea al lui Samsung Galaxy A35 5G sunt tot mai multe în ultimul timp. Telefonul a fost certificat de mai multe agenții până acum, astfel că știm destul de multe despre el, inclusiv că va avea mai multă memorie RAM decât predecesorul. Galaxy A53 a apărut și pe site-ul de referință Geekbench. Acum am aflat și în ce culori va fi lansat.

Recent am aflat că Galaxy A35 5G a fost certificat de NBTC din Thailanda, de unde am aflat și numărul de model: SM-A356E/DS. Anterior am aflat că telefonul va avea procesor Exynos 1380 și până la 8GB de memorie RAM. A35 5G a apărut și pe Geekbench, deși ca SM-A356U. Acum am aflat, via Notebookcheck, că are numărul de model SM-A356E, același procesor, dar cu 8GB de RAM în loc de 6GB. La bord a fost Android 14.

Mai am aflat că Samsung Galaxy A35 5G va debuta cu design Key Island în 3 culori care dar, deși sunt încă Awesome, sunt diferite de cele aflate pe Samsung Galaxy A34 5G. Se spune că noile culori se vor numi Awesome Navy, Awesome Ice-blue și Awesome Lilac. Aceasta din urmă pare a fi mai degrabă un gradient ușor demodat decât un Awesome Violet mai pal.

Zilele trecute Galaxy A35 a apărut și pe Google Play Console. De aici am aflat că telefonul va avea un ecran cu diagonala de 6,6 inch (16,76 cm) cu rezoluția 1080×2340 și 450 ppi (pixeli per inch). Ne așteptăm și la o rată de actualizare de 120Hz. Tot Google play Console a confirmat și culoarea Awesome Lilac – culoarea liliacului.

Liliacul este un arbust originar din Peninsula Balcanică. Cele mai celebru liliac din lume este în tabloul “Lilac Bush” de Vincent van Gogh, pictat în 1889. Lucrarea are dimensiunile 73 × 92 cm și se găsește la Muzeul Ermitaj, Sankt Petersburg.

Alte informații anterioare sugerează că A35 va avea o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 25W, difuzoare stereo și suport Samsung Pay. Se așteaptă ca cei 6 / 8GB de RAM să fie însoțiți de 128 sau 256GB spațiu de stocare. Telefonul va avea și un slot pentru card microSD pentru extinderea stocării.

Samsung nu a confirmat până în acest moment nimic oficial despre lansarea acestui telefon. Cu toate acestea, având în vedere multitudinea de zvonuri din ultimul timp, dar și certificările primite, ne așteptăm să fie lansat în martie, sau cel târziu în aprilie.