Noi culori pentru Galaxy S22 dezvăluite la Samsung Unpacked 2021

614
Noi culori pentru Galaxy S22 dezvaluite la Samsung Unpacked 2021
Sursa Foto: letsgodigital.org

La Galaxy Unpacked 2021, Samsung a anunțat pe Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, seria Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2. Am scris despre ele și vom mai scrie pe larg în zilele următoare. Toate sunt dispozitive impresionante despre care am putea vorbi ore în șir. Cu toate acestea, acum ne concentrăm pe un alt dispozitiv Samsung, care este așteptat doar peste șase luni: Galaxy S22. La acest eveniment Samsung a dezvăluit două posibile nume de culori pentru seria Galaxy S22: Flamingo Pink și Pistachio Green.

În timpul prezentării de la Samsung Unpacked, a fost și un fragment video foarte remarcabil, în care culorile pentru seria Samsung S22 ar fi putut fi dezvăluite. Conform LetsGoDigital, este vorba despre Flamingo Pink și Pistachio Green, adiccă roz flamingo și verde fistic.

Seria Galaxy S22 în culorile Flamingo Pink și Pistachio Green

La un moment dat, pe la minutul (46:17), din prezentarea video de (1:06:58), se explică în timpul prezentării că, cu Galaxy Z Fold 3, datorită compatibilității S Pen, puteți scrie și în bara de căutare în loc să tastați. De exemplu, „SS22 colors” este scris folosind stylus-ul Samsung.

Apoi se deschide o fereastră, care arată o gamă de culori vesele de primăvară. Vedem aici culori de la galben pal și portocaliu la roz și verde. De asemenea, include două nume: „Pistachio Green” și „Flamingo Pink” – cu textele „Design Trend of SS22”, „2022” și „spring” deasupra lor.

Samsung face clar o referire aici la seria Galaxy S22 de ultimă generație, care este așteptată în ianuarie 2022. Culorile deschise ale primăverii se potrivesc bine cu perioada în care vor fi lansate dispozitivele și, de asemenea, se potrivesc perfect cu anunțate pentru Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3.

Flamingo este pasărea națională din Bahamas. Flamingo era printre cele mai apreciate păsări din bucătăria romană antică. Limbile de flamingo erau considerate o delicatesă. Pliniu cel Bătrân le descrie gustul excelent în Naturalis historia.

Va trece o jumătate de an până când seria Galaxy S22 va fi anunțată oficial. Probabil că Samsung lucrează deja la trei noi modele. Pe lângă un model de bază, Galaxy S22, sunt așteptate un Galaxy S22+ și un Samsung Galaxy S22 Ultra. Recent am scris că noile smartphone-uri vor fi probabil compatibile cu un încărcător rapid de 65W. Asta ar însemna că bateria modelelor S22 poate fi încărcată mult mai repede decât cele seria S21, acestea acceptând doar încărcarea prin cablu de 25W.

Sunt zvonuri că Samsung colaborează cu Olympus pentru noi camere foto. În lunile următoare, vor afla mai multe despre noua gamă Samsung Galaxy S22.

SURSĂLetsGoDigital