Mai multe culori pentru Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro

376
Mai multe culori pentru Galaxy Watch 5 si Galaxy Watch 5 Pro
Sursa foto: 91mobiles.com

Evenimentul Galaxy Unpacked din 10 august va fi locul în care Samsung prezintă pe Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4, precum și Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Acum am aflat că seria Galaxy Watch 5 va veni în cel puțin cinci opțiuni de culoare, toate cu designul de curea tip Samsung care poate fi înlocuit ușor.

Mai multe imagini provenind de la Evan Blass au fost publicate de 91Mobiles cu noile culori pentru seria Galaxy Waych 5. Luna trecută Blass a postat pe Galaxy Watch 5 în albastru, alb și gri. De această dată, leakerul a oferit imagini cu Galaxy Watch 5 în alte două finisaje, plus opțiunea de culoare gri prezentată anterior. Aparent, aceste opțiuni de culoare se potrivesc cu versiunea Beige – Bej a lui Galaxy Z Fold 4, plus noua nuanță Bora Purple de la Samsung, care va fi disponibilă în curând pentru Galaxy Z Flip 4.

Galaxy Watch 5 Pro cu rezistență la apă până la 5ATM

La o inspecție atentă, primele două variante de la stânga la dreapta, au numerele de model SM-R920 și respectiv R925F. Acestea corespund lui Galaxy Watch 5 Pro. Ambele au o dimensiune a cadranului de 45 mm și o curea de ceas sportivă. Următoarele trei din linie sunt probabil Galaxy Watch 5 obișnuit cu numerele de model SM-R900, SM-R905F și SM-R910. Acestea vor fi disponibile în dimensiuni de cadran de 40 mm și 44 mm. Watch 5 obișnuit are curele din silicon cu mecanism de cataramă.

Chimistul britanic Frederick Stanley Kipping a fost cel care a dat numele de silicon în 1940. În 1969, Neil Armstrong a făcut primii pași pe Lună. A făcut acești pași în timp ce purta încălțăminte cu talpă din cauciuc siliconic.

Varianta Pro este în culorile negru și maro, în timp ce versiunea obișnuită este în culorile roz-auriu, lavandă și negru. Noile imagini se potrivesc cu imaginile pe care le-am văzut anterior pe web, adăugând în același timp câteva noi unghiuri. Deși design-urile nu se schimbă prea mult față de predecesorii lor, au fost ușor rafinate pe alocuri.

Varianta Pro are rame mari și este mai groasă (probabil din cauza bateriei mai mari), comparativ cu versiunea standard. Ceasuri inteligente din seria Watch 5, au două butoane fizice pe partea dreaptă și o mică decupare pe care presupunem că este un microfon. Seria Galaxy Watch 5 va fi rezistentă la apă până la 5 metri.

Se pare că Galaxy Watch 5 Pro va dura până la trei zile între încărcări. Durata de viață suplimentară a bateriei ar putea avea un cost semnificativ, iar Watch 5 Pro modelul Wi-Fi se zvonește că va fi lansat pentru aproximativ 430 euro.