Galaxy Watch 5 Pro cu o autonomie mai mare decât orice ceas Wear OS

947
Galaxy Watch 5 Pro cu o autonomie mai mare
Sursa foto: androidcentral.com

Samsung va organiza în august un eveniment Galaxy Unpacked unde va lansa printre alte dispozitive și seria Galaxy Watch 5. Știm deja multe lucruri despre Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro, multe din specificații și caracteristici, dar continua să mai apară unele noutăți. Un nou zvon susține că Samsung Galaxy Watch 5 Pro va dura până la trei zile cu o singură încărcare.

Noul zvon, via Androidcentral, vine în sprijinul afirmațiilor anterioare despre durata mare de viață a bateriei modelului Pro. Deci Galaxy Watch 5 Pro va avea o autonomie mult mai mare a bateriei decât predecesorul său. Vă reamintim că modelul Pro înlocuiește varianta anterioară Classic, din seria Samsung Galaxy Watch 4, dar și din seria anterioară Galaxy Watch 3.

O nemulțumire a utilizatorilor în privința seriei Samsung Galaxy Watch 4 a fost durata de viață dezamăgitoare a bateriei. Următorul ceas inteligent de la Samsung va rezolva acest neajuns. Potrivit lui Ice Universe, Samsung Galaxy Watch 5 Pro va avea o baterie care poate rămâne activă timp de cel puțin trei zile. Este o afirmație îndrăzneață, dar poate fi unul dintre considerentele cheie atunci când alegeți un nou ceas inteligent. La urma urmei, plasarea viitorului purtabil în categoria Pro nu are sens dacă nu include funcții premium. Una dintre acestea este și o durată de viață mai lungă a bateriei.

Galaxy Watch 5 Pro cu o baterie care durează trei zile

Știm că Galaxy Watch 5 Pro include o baterie masivă de 572 mAh și sperăm că informația se va adeveri. Raportat la bateria de 361 mAh aflată în Watch 4 Classic de 46 mm, noua baterie este mult mai mare. Noul zvon ar putea oferi fanilor Galaxy Watch un motiv în plus pentru a-și procura următorul ceas Samsung Wear OS.

Wear OS este o versiune a sistemului de operare Android, concepută pentru ceasuri inteligente și alte dispozitive purtabile. Platforma a fost anunțată pe 18 martie 2014. Samsung Gear Live (2014) a fost primul smartwatch Samsung cu Wear OS.

Dacă acest lucru este corect, Watch 5 Pro poate depăși toate ceasuri inteligente actuale cu Wear OS în ceea ce privește durata de viață a bateriei. Mai important, Galaxy Watch 5 Pro ar putea fi primul model Wear OS care oferă o autonomie de trei zile a bateriei. Este un salt mare pentru dispozitivele purtabile. Multe modele de ceasuri inteligente cu greu ajung la o zi întreagă cu o singură încărcare. TicWatch Pro 3 de la Mobvoi și Suunto 7 fac excepție, ajungând la până la două zile cu o încărcare.

O îmbunătățire a duratei de viață a bateriei va fi un upgrade binevenit pentru gama Galaxy Watch, în ciuda presupusei înlăturări a cadrului rotativ, care a fost o caracteristică distinctă a lui Samsung Watch 4 Classic.

Vom avea confirmare duratei de viață a modelului Watch 5 Pro la evenimentul Galaxy Unpacked din 10 august. Tot atunci sunt așteptate să debuteze și Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, precum și următorul Galaxy Buds 2 Pro.