Culorile în care vor fi lansate Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6

108
Culori Fold 6 si Flip 6
Sursă foto: SamMobile

Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6 vor fi lansate de Samsung la începutul lunii viitoare. În timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2024 din 10 iulie, compania ar putea lansa dispozitivele în trei sau patru opțiuni de culoare. Aceste culori au fost acum dezvăluite de o sursă de mare încredere.

Potrivit reputatului leakster Evan Blass (@evleaks pe X), Galaxy Z Flip 6 va fi disponibil în culorile Blue, Mint, Silver Shadow și Yellow. Se pare că Galaxy Z Fold 6 va fi disponibil în trei culori: Navy, Pink și Silver Shadow. Recent am detaliat aceste culori recent pentru Galaxy Z Flip 6, dar și altele pe I❤️Samsung.

Pe lângă culorile menționate mai sus, Galaxy Z Flip 6 va fi disponibil în culorile Crafted Black, Peach și White. Se pare că Fold 6 va fi disponibil în culorile Crafted Black and White. Aceste opțiuni suplimentare de culoare vor fi disponibile numai prin intermediul magazinului online al Samsung în unele țări, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. Iată mai jos în ce culori vor fi disponibile Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6:

  • Galaxy Z Flip 6: albastru, negru lucrat, mentă, piersică, umbră argintie, galben și alb.
  • Galaxy Z Fold 6: negru, bleumarin, roz, umbra argintie și alb

Opțiunea de culoare roz va fi disponibilă pentru prima dată în seria Galaxy Z Fold. Samsung lansează de obicei culori mai discrete pentru seria Galaxy Z Fold și rezervă culorile strălucitoare și îndrăznețe pentru seria Galaxy Z Flip. Deci, se pare că Samsung începe acum să aducă opțiuni de culoare mai expresive pentru seria Galaxy Z Fold. Este probabil o strategie de marketing.

În timp ce marketingul a existat din totdeauna, sub diferite forme și nume, Philip Kotler, profesor la Kellogg Graduate School of Management (Illinos, SUA), este creditat de comunitatea internațională cu inventarea cuvântului „marketing”.

Se așteaptă ca Galaxy Z Flip 6 să aibă același design ca Galaxy Z Flip 5. Cu toate acestea, balamaua sa va fi mai bună, făcând cuta ecranului mai puțin vizibilă. Acesta va avea procesorul Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy, o cameră principală spate îmbunătățită de 50 MP și o baterie de 4.000 mAh.

Se pare că Fold 6 va avea aceleași camere ca și predecesorul său. Probabil că va primi aceleași îmbunătățiri ale balamalei și a pliului ecranului ca Galaxy Z Flip 6. Z Fold va avea, de asemenea, procesorul Snapdragon 8 Gen 3 și o baterie puțin mai mare, 4.600 mAh.

Sursă foto: Future | Alex Walker-Todd)

Ambele telefoane vor avea caracteristici Galaxy AI, un rating IPX8 pentru rezistența la apă, difuzoare stereo, încărcare rapidă de 25 W și încărcare wireless. De asemenea, cel mai probabil vor rula pe Android 14 și interfața Samsung One UI 6.1.1 bazat pe acesta. Ambele pliabile vor primi șapte actualizări majore ale sistemului de operare Android.

Suntem destul de încrezători că acestea sunt culorile în care vor fi vândute cele două viitoare telefoane pliabile Samsung. Desigur, nimic nu este bătut în cuie până când nu sunt lansate, dar am fi surprinși să fie diferite mult de acestea.