Iată cum arată oficial noile culori Phantom pe modelul Galaxy S21!

1395
Iata cum arata oficial noile culori Phantom pe seria Galaxy S21
Sursa Foto: winfuture.de

După lansarea seriei Galaxy S20 în câteva culori destul de plictisitoare anul trecut, Samsung pare că a învățat din această greșeală. A lansat pe Samsung Galaxy Note 20 și Samsung Galaxy S20 FE în mai multe culori, mai vii și mai atrăgătoare. La fel pare să se întâmple cu modelul Galaxy S21, care va fi disponibilă în cel puțin patru culori.

În ceea ce privește culorile, există și culoarea Phantom Violet, pe care am văzut-o în scurgerile anterioare. Există, de asemenea, Phantom White, Phantom Black și Phantom Pink. Deci, este evident că toate culorile Galaxy S21 sunt fantomatice, așa cum seria Galaxy Note 20 a fost „Mistică”.

Culori mult mai atrăgătoare pe Galaxy S21

Probabil că Phantom Violet va atrage cel mai mult atenția, având în vedere că aici este o paletă de culori cu două tonuri. Cu un spate în culoarea liliacului și un modul de cameră din culoarea cuprului sau auriu. Cu siguranță Galaxy S21 arată diferit, dar asta nu înseamnă că este cea mai bună culoare pentru toată lumea. Sigur că în materie de culori gusturile sunt discutabile. Dar este de apreciat paleta mai largă de culori pe care Samsung le aduce în ultimul timp pe telefoanele sale.

Samsung are culorile obișnuite alb-negru disponibile și pentru cei ce sunt mai conservatori, conform Android Headlines. Deoarece modelele mai mici au spatele din Glasstic, culoarea neagră s-ar putea să nu mai fie acel magnet pentru amprente, la fel cum a fost pentru modelele cu spatele din sticlă. Galaxy S21 Ultra va fi singurul model cu spate din sticlă, dar nu știm momentan ce variantă de Corning Gorilla Glass este.

Corning Inc. este o companie americană fondată în 1851 cu sediul în Corning, New York. Gorilla Glass este un strat de sticlă aluminosilicată de tip alcaliu, subțire, ușoară și rezistentă. Este folosită în principal la telefoane mobile și afișajele pentru laptopuri.

Cea mai devreme lansare pentru o serie Galaxy S

Comparând Galaxy S21 cu fratele mai mare Galaxy S21+, singura diferență reală este dimensiunea ecranului (și, desigur, bateria). Ambele modele oferă același ecran plat Infinity-O, cu o gaură pentru cameră. Popularul tipster Roland Quandt a publicat zilele trecute imagini cu Galaxy S21+. Roland Quandt susține că telefonul va fi lansat în negru, argintiu și violet însoțite de prefixul Phantom.

Samsung va anunța Galaxy S21 pe 14 ianuarie. Va fi cu aproximativ o lună mai devreme decât a fost anunțat Galaxy S20 anul acesta. Este cel mai devreme eveniment la care a fost anunțat vreodată seria Galaxy S. Deci, vom mai vedea multe fotografii și zvonuri despre seria Galaxy S21 și ce va mai lansa Samsung la acest eveniment în următoarele săptămâni. Samsung încă nu a confirmat acest lucru, dar ar trebui să o facă în orice moment.