Galaxy S20 cu Android 11 și One UI 3 primește o caracteristică foarte tare

624
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Una dintre cele mai utile caracteristici noi din Android 11 pe Samsung Galaxy S20 nu este revoluționară și nici nu iese în evidență. Dar, odată ce te-ai obișnuit cu ea, nu vrei să te culci fără a atinge Double tap to slepp. Această caracteristică Tap to wake, a fost introdusă de Samsung în One UI în urmă cu doi ani, conform GalaxyClub.

Acest gadget, Double tap to wake or slepp – atingeți de două ori pentru a vă trezi sau dormi, a fost găsit anterior pe o serie de alte telefoane Android. S-a dovedit foarte utilă și apreciată de utilizatori, și acum, cu One UI 3 și Android 11 ajunge pe seria Galaxy S20.

O funcție foarte utilă pe Galaxy S20 cu Android 10 și One UI 3

Veți găsi Atingeți de două ori pentru a dormi când accesați Funcții avansate prin Setări. Apoi alegeți Mișcări și gesturi. Acolo, sub Double tap pentru a te trezi, poți activa Double tap pentru a dormi.

De acum înainte, puteți oricând să atingeți oriunde pe un ecran gol de acasă de două ori – pentru a opri ecranul. Cu ambele funcții „ Atingeți de două ori pentru…” activate, puteți oricând să porniți și să opriți cu ușurință ecranul. Nu trebuie să căutați sau să vă jucați cu butoanele. Acest lucru este util mai ales dacă dispozitivul dvs. Samsung este pe masă.

De asemenea, presupunem că Atingerea dublă pentru a dormi va ajunge pe toate telefoanele Samsung care au Android 11. Puteți utiliza funcția pe dispozitive precum Galaxy S10, Galaxy Note 10 și Note 20, Galaxy A51 sau A50.

Programul Beta, oferă în general utilizatorilor acces anticipat la versiunile de test pentru viitorul sistem de operare. Practic, o versiune beta, este noul sistem de operare care înainte de a fi lansat oficial se testează, pentru a vedea cum răspund la utilizare noile caracteristici.

Samsung are și funcția Lift to Wake – Ridicare pentru trezire vă permite să porniți ecranul prin simpla ridicare a telefonului de pe o masă. Nu este nevoie să apăsați niciun buton! a fost introdusă cu programul beta One UI / Android Pie pe seria Samsung Galaxy S9. Este disponibilă inclusiv pe Samsung Galaxy A50 sau A70 și modelele ulterioare A51 și A71.