Mai multe culori pe telefoanele din seria Galaxy S24

341
Mai multe culori pe telefoanele din seria Galaxy S24
Sursa foto: via phonandroid.com

Informațiile despre seria Galaxy S24 sunt tot mai multe și unele sunt de domeniul fanteziei. În acest fel trebuie să fim foarte atenți în a discerne ce zvonuri sunt mai plauzibile și care vor merge spre coșul de gunoi. Acum am primit o informație dintr-o sursă în general bine informată. Am aflat culorile în care vor fi vopsite Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24. Potrivit acesteia, cele trei modele vor beneficia de aceleași alegeri de culoare ca seria precedentă.

Îți amintești ultima dată când ai fost surprins de ceva la anunțul oficial al unui smartphone? Nu? Nici noi. În ultimii ani tot mai rar se întâmplă acest lucru. Și pentru un motiv întemeiat: de ani de zile, aproape toate informațiile au fost dezvăluite în avans de către cei numiți leakers profesioniști. Chiar și ținând cont că acestea sunt doar zvonuri până la confirmarea de către Samsung, diversele dezvăluiri ne permit să ne facem o idee foarte precisă despre cum vor arăta viitoarele telefoane sau tablete. Atât în ​​ceea ce privește designul, cât și specificațiile tehnice.

Seria Galaxy S24: culori cunoscute sau unele inedite

Viitoarele modele din seria Galaxy S24 ale companiei Samsung nu fac excepție de la regulă. Le așteptăm pentru ianuarie 2024 cel mai devreme și totuși știm deja multe despre ele, potrivit PhonAndroid. De exemplu, există șanse foarte mari ca Europa să primească un cip Exynos și nu unul Snapdragon. Face excepție Galaxy S24 Ultra cu Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy pe toate meridianele. Cel puțin, conform informațiilor din acest moment. Dar oricât de multe informații exista despre următoarele telefoane ale producătorului coreean, lipsea unul evident.

Norvegia are cel mai lung litoral din Europa. Formată din fiorduri, insule accidentate și țărmuri stâncoase, coasta Norvegiei este cea mai lungă din Europa și a doua ca lungime din lume (după Canada). Are peste 100.000 de kilometri lungime.

Nu vorbim despre cantitatea de RAM, dimensiuni sau număr de pixeli din camerele foto. Pur și simplu vorbim despre… culorile seriei Galaxy S24. Felul cum sunt vopsite telefoanele joacă un rol important în alegerea telefonului. Informația vine de la Ross Young pe X (Twitter), o sursă foarte bine informată. Dacă e să credem ce spune el, nu vom avea culori exclusive, cel puțin la lansare. Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra au culorile:

  • Negru
  • Gri
  • Violet
  • Galben

Desigur, odată oficiale, aceste culori vor avea un nume mai elaborat precum „Regolith Grey” sau „Cosmos Black”. Totuși culorile de bază vor fi cele de mai sus. Alegerea de galben și violet cel mai probabil va fi din nou originală și așteptăm să vedem cum vor arată în viața reală.

Rețineți că Samsung Galaxy S23 Ultra are culori exclusive atunci când îl comandați pe site-ul oficial Samsung: roșu și albastru deschis. Deocamdată, nu știm dacă gigantul tech sud-coreean va face același lucru cu următorul său model Ultra. Probabil că da.