Mark Zuckerberg a folosit Galaxy S23 Ultra pe scenă la Meta Connect 2023

325
Mark Zuckerberg a folosit Galaxy S23 Ultra
Sursa foto: Meta.com

În timpul recentului eveniment Meta Connect 2023, CEO-ul Facebook & Meta, Mark Zuckerberg, a prezentat cele mai recente inovații și produse ale companiei, inclusiv căștile de realitate mixtă Quest 3 și Meta AI. Pentru a prezenta unul dintre avatarurile Meta AI ale companiei, Zuckerberg a folosit cel mai recent smartphone-ul de vârf al Samsung, Galaxy S23 Ultra.

Pe scenă erau două telefoane Samsung Galaxy S23 Ultra. Unul dintre dintre ele era conectat cu un cablu USB Type-C DisplayPort pentru oglindirea video pe ecran. Această unitate era de culoarea Cream și era folosită de Mark Zuckerberg. Celălalt model de S23 Ultra era de culoare Phantom Black și era folosit ca telefon de referință. În timp ce interacționa cu unul dintre avatarurile AI ale lui Meta, Zuckerberg folosea aplicația Samsung Keyboard pentru a scrie lucruri. Și pe scenă, ecranul gigantic a afișat ecranul Galaxy S23 Ultra, a prezentat mai degrabă butoane de navigare decât gesturi. Ecranul telefonului prezenta avatarul Dungeon Master inspirat de Snoop Dogg în interiorul WhatsApp.

Galaxy S23 Ultra pe scenă la Meta Connect 2023

În timpul evenimentului, Meta a prezentat căștile de realitate mixtă Quest 3, cu procesorul Qualcomm Snapdragon XR2 Gen 2 și 128 GB de stocare. Acestea vor fi lansate la un preț de 499,99 USD, potrivit SamMobile. Noul set se poate transforma într-o cască AR sau într-o cască VR, în funcție de cazul de utilizare și de aplicație. În același timp, se poate combina și aceste două medii (AR / VR) pentru o experiență mai captivantă. Căștile de realitate mixtă Quest 3 de la Meta ar putea concura cu viitoarele căști Samsung XR.

Quest 3 poate fi controlat prin gesturi, dar un controler de precizie poate fi folosit pentru o interacțiune mai precisă. Are o rezoluție 4K pentru imagini mai clare și este cu 40% mai subțire pentru un confort îmbunătățit. De asemenea, oferă sunet cu 40% mai puternic, calitate audio îmbunătățită și sunet surround, permițându-vă să vă bucurați de videoclipuri pe un ecran virtual mare. Noul set va concura cu viitoarele căști Samsung XR, care vor avea un procesor Qualcomm. Rămâne de văzut dacă căștile XR Samsung folosesc același cip sau unul mai nou.

Connect 2023 este o conferință anuală organizată de Meta. Anul acesta a avut loc în 27 – 28 septembrie la sediul Meta din Menlo Park, California, SUA. Evenimentul a fost transmis în direct pe diverse canale sociale, oricine s-a putut conecta, indiferent unde se afla în lume.

Meta a dezvăluit la Connect 2023 primul său chatbot AI numit Meta AI care vă poate răspunde la toate întrebările. Poate fi folosit în toate produsele Meta, inclusiv Facebook Messenger, Instagram și WhatsApp. Această funcție vine în curând în aplicațiile Meta pe Android și iOS, așa că le veți putea folosi pe smartphone-urile și tabletele Samsung Galaxy.