Trei culori suplimentare pentru Samsung Galaxy Z Flip 6

67
galaxy Z Flip 6
Sursă foto: Los40

După lansarea seriei Galaxy S24 cu platforma de inteligență artificială Galaxy AI, așteptările sunt mari pentru viitoarea serie emblematică Galaxy S25. Dar până atunci, Samsung poate (sau nu) să ne surprindă în 2024 cu câteva dispozitive pliabile suplimentare. În primul rând ne gândim la Galaxy Z Fold 6 Ultra sau, de ce nu, la duo-ul Galaxy Z Fold FE și Z Flip FE. Dar, acum avem noi informații despre un telefon pliabil care sigur va fi lansat: Samsung Galaxy Z Flip 6.

Scriem destul de des în ultimul timp despre Galaxy Z Flip 6, ultima dată a fost când am aflat câteva specificații previzibile în mare măsură. În urmă cu o lună, a devenit clar că Galaxy Z Flip 6, dar și Galaxy Z Fold 6 vor rămâne la aceeași viteză de încărcare ca predecesorii lor, 25W, lucru deloc îmbucurător.

Galaxy Z Flip 6 va fi lansat în șapte culori

Acum, este timpul să vorbim despre culorile în care va fi vopsit viitorul Samsung Galaxy Z Flip 6. Anterior, se știa că următorul telefon cu clapetă Samsung ar putea veni în albastru deschis, verde deschis, argintiu și galben. Acum, opțiunile Light Green și Silver primesc aparent nume noi. În plus, există trei culori complet noi!

Mai multe studii au arătat că cea mai populară culoare din lume este albastrul. După culoarea albastră cele mai apreciate culori la nivel global sunt sunt verdele și violetul. Aceste culori sunt calmante și sunt rareori asociate cu lucruri rele.

Este ceva nou ca un telefon emblematic, chiar dacă el se numește Galaxy Z Flip 6, să fie lansat în atâtea culori. Pe de altă parte, poate nu este chiar surprinzător, având în vedere că majoritatea cumpărătorilor acest tip de telefon sunt femei și tineri. Deci mai multe culori pe viitorul Flip 6 va crește apetitul cumpărătorilor/cumpărătoarelor pentru acest tip de telefon

Galaxy Z Flip 6 ar putea veni în următoarele culori (noile opțiuni sunt scrise înclinat):

  • Albastru deschis – Light Blue
  • Mentă (alias verde deschis) – Mint
  • Argintiu – Silver Shadow (alias Silver)
  • Galben – Yellow
  • Negru fabricat – Crafted Black
  • Piersică – Peach
  • Alb – White

Informațiile de mai sus, via PhoneArena, au fost lansate online de cunoscutul leaker Ross Young pe X/Twitter. Cel puțin până acum, nu există imagini ale celor șapte culori. În același timp nu putem să nu ne întrebăm face ce ca Crafted Black să fie diferit de clasicul negru. Probabil nimic.

Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6, alături de Galaxy Ring și seriile Galaxy Watch 7 și Galaxy Tab S10 vor fi lansate la următorul eveniment Galaxy Unpacked de la Paris.