Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 vor avea încărcare de 25W

113
Fold 6 si Flip 6 certificate de 3C
Sursa foto: via mysmartprice.com

Viitoarele telefoane pliabile sunt tot mai aproape pe zi ce trece, dar încă mai avem de aflat multe despre ele. Acum am aflat că smartphone-urile Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 vor avea încărcare de 25W, chiar dacă așteptam una de 45W. Informația vine din China unde încărcătorul pentru cele două pliabile a fost certificat de 3C (China Compulsory Certificate).

Galaxy Z Flip 6 cu numărul de model SM-F7410 și Galaxy Z Fold 6 (SM-F9560), vor avea încărcătoare EP-TA800 cu o putere maximă de încărcare de 25W. Samsung Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 au avut numerele de model SM-F9460 și, respectiv SM-F7310. Deci, nicio îmbunătățire a vitezei de încărcare față de Flip 5 și Fold 5.

Încărcarea de 25W pe dispozitivele pliabile de vârf de top în 2024 este cel puțin jenantă. Samsung, Apple și Google s-au încăpățânat să păstreze încărcarea mai puțin rapidă pe telefoanele lor premium. Cel mai rapid telefon Samsung ca încărcare este Galaxy S24 Ultra cu o încărcare de 45W. Între timp, producătorii chinezi, dar și alții (cum ar fi ASUS) au încărcare rapidă de 65W, sau chiar mai mare pe modelele lor emblematice.

Încărcătorul Samsung EP-TA800 acceptă tehnologia de încărcare rapidă cu fir de 25W, confirmând că viitoarele pliabile vor debuta cu acest suport de încărcare rapidă. Pentru comparație, Vivo X Fold 3 lansat în 2024 are încărcare cu fir de 100W și încărcare wireless de 50W.

MySmartPrice este un site fondat în 2010 și are peste patru milioane de accesări lunar. Este un site de știri și comparare a prețurilor care permite găsirea celor mai bune oferte și prețuri de la magazinele majore de e-comerț din India.

MySmartPrice a observat anterior bateriile viitoarelor smartphone-uri în certificarea Safety Korea. Fold 6 și Flip 6 vor avea o baterie compusă din două părți, la fel cum au avut și anterioarele generații pliabile. Cu toate acestea, certificarea Safety Korea nu a confirmat capacitatea bateriilor. Sunt speculații că Galaxy Z Flip 6 ar putea veni cu o baterie de 4.000 mAh în comparație cu bateria de 3.700 mAh de pe Galaxy Z Flip 5.

Mai sunt și alte informații despre Flip 6 și Fold 6 în afară de această încărcare de 25W. Se pare că Galaxy Z Flip 6 va avea un ecran exterior, care va măsura 3,9 inch (9,91 centimetri). Ecranul interior rămâne de 6,7 inch, cum are și Flip 5. Telefonul va avea două camere la spate, una principală de 50MP și una de 12MP. Cel mai probabil Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy va fi pe ambele modele. Totuși, sunt informații că este posibil ca viitorul Flip să primească și Exynos 2400 în unele zone. Recent am aflat că Flip 6 va avea și o variantă cu 12GB de memorie RAM.

Galaxy Z Fold 6 va avea un cadru din titan similar cu Galaxy S24 Ultra și va fi disponibil în culorile Albastru închis, Roz deschis și Argintiu.