Culorile la seria Galaxy Note 20 și Samsung Galaxy Z Flip 5G dezvăluite

747
Sursa Foto: via Future

Următorul eveniment „Samsung Galaxy Unpacked” va avea loc pe data de 5 august și va fi destul de semnificativ. Ne așteptăm să fie dezvăluite trei telefoane, plus alte bunătăți și tocmai am primit vești despre culorile unora dintre telefoane. Vor fi lansate Galaxy Note 20 și Note 20+, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Fold 2. Mai repede de acest eveniment vor fi lansate și tabletele Galaxy Tab S7 și S7+, alături de Galaxy Buds Live.

Conform TechRadar, care citează tipster-ul Ishan Agarwal, telefonul Galaxy Note 20 5G vine în nuanțe de gri, verde și arămiu. În același timp modelul „Plus” sau „Ultra”, va fi disponibil în alb, negru și cupru – white, black și copper. Acestea culori vor fi la lansare, ca de obicei ce așteptăm ca mai târziu samsung să mai aducă și alte culori la seria Galaxy Note 20.

Culori noi pentru Samsung Galaxy Z Flip 5G

Aceste culori se potrivesc cu zvonurile pe care le-am auzit în luna mai despre seria Galaxy Note 20. Mai mult, acestea au fost confirmate de un cunoscut tipster de pe internet, John Prosser. El spune, referindu-se la culoarea verde că va fi de fapt un verde mentă, dar că informațiile sunt altfel corecte.

De asemenea, ne așteptăm ca o nouă versiune a pliabilului Galaxy Z Flip 5G, să apară la evenimentul din august. Potrivit lui Ishan Agarwal, acesta va veni în culori negru, gri și cupru, deși John Prosser menționează doar negru și cupru. Smartphone-ul Samsung Galaxy Z Flip original vine în negru sau violet.

Cupru sau arama a fost folosit de oameni din cele mai vechi timpuri. S-au descoperit obiecte din acest metal datând din 8.700 î.Hr. A fost unul din primele metale folosite de oameni. Corpul uman conține cupru la un nivel de aproximativ 1,4 până la 2,1 mg per kg de masă corporală.

Această selecție de culori ar trebui să fie suficient de largă pentru a oferi ceva pentru toată lumea. Am văzut deja scurgeri de fotografii ale celor două modele Galaxy Note 20 și se vorbește despre faptul că o cameră periscop va fi la bord pentru a asigura un zoom de înaltă calitate.

Samsung Galaxy Z Flip 5G la bord cu procesorul Qualcomm Snapdragon 865

În ceea ce privește noua versiune a lui Galaxy Z Flip, cu 5G la bord, se pare că chipsetul Snapdragon 865 ar fi înăuntru. Este o progresie de la Qualcomm Snapdragon 855 pe telefonul original. De asemenea, se vorbește despre un departament spate modernizat, va avea trei camere foto.

În plus față de seria Note 20 și Galaxy Z Flip, sunt numeroase predicții conform cărora Samsung va lansa și Galaxy Fold 2. Aceasta va fi o versiune actualizată a Fold-ului original, care a fost dezvăluit pentru prima dată în februarie 2019.

Și dacă aceste lucruri nu sunt suficiente, mai primim un Samsung Galaxy Watch și tableta Galaxy Tab S7. Nu vor lipsi de la bal nici noile căști wireless de forma bobului de fasole, Samsung Galaxy Buds Live. Au fost informații că aceste ultime dispozitive vor apărea cândva luna viitoare. Toate acestea sau o parte din ele ar fi apărut în alte condiții la IFA Berlin 2020, manifestare peste care se va sări anul acesta.