Căștile în formă de fasole Galaxy Buds Live confirmate oficial

669
Sursa Foto: via phonearena.com

De parcă smartphone-urile Galaxy Note 20, Note 20+ (sau Note 20 Ultra), Galaxy Fold 2 și Galaxy G Flip 5G, nu ar fi suficiente pentru a ne entuziasma, gigantul tech va lansa și două noi tablete Android și noi căști wireless de ultimă generație. Acum Samsung Galaxy Watch 3 și căștile în formă de fasole, cu numele Galaxy Buds Live au fost confirmate oficial.

Nu era foarte clar dacă toate aceste gadget-uri cool vor fi lansate simultan la începutul lunii august, pe data de 5. O mulțime de noi dovezi sugerează organizarea evenimentului „Samsung Galaxy Unpacked 2020” la această dată. Dar, căștile Galaxy Buds Live și Galaxy Watch 3 vor fi lansate mai repede, în luna iulie. Credem că viitoarele căști Buds Live vor fi oferite inițial la pachet cu modelele Note 20 și Galaxy Fold 2.

Samsung Galaxy Buds Live, ex BudsX confirmate oficial

Despre căștile wireless Samsung Galaxy Buds Bean (Galaxy BudsX) au fost zvonuri mai multe în ultimul timp. Totuși, nimic concret. Dacă până acum toate denumirile au fost provizorii și nesigure, acum căștile sunt reale și se numesc Galaxy Buds Live.

Nu prea am avut îndoieli în urma zvonurilor din ultimele luni privitor la transpunerea în realitate a căștilor Buds Bean/BudsX, acum Galaxy Buds Live. Este cu siguranță plăcut să vedem că Samsung a confirmat (din neatenție) aceste căști fără fir în formă de fasole.

Conform PhoneArena, care citează pe Max Weinbach, acesta a găsit o referință „buds_live” atașată imaginii căștilor asemănătoare bobului de fasole. Acum această referință s-a adeverit, acest produs va vedea lumina zilei cu numele Samsung Galaxy Buds Live.

Fasolea este originară din America Centrală și America de Sud, cele mai vechi boabe de fasole au fost descoperite în Peru. Introducerea fasolei în Europa se datorează lui Christopher Columb care a descoperit-o  în timpul primei sale călătorii din 1492.

Despre căștile wireless Galaxy Buds Live, au fost inițial informații că vor împrumuta diverse instrumente de urmărire a fitness-ului de la Gear IconX. În plus vor integrând tehnologia activă de anulare a zgomotului (ANC) și ar putea costa mai puțin de 150 USD. Acest lucru aproape că sună prea bine pentru a fi adevărat. De asemenea, dacă se ia în considerare și suportul de redare audio de sine stătător, probabil ar fi mai înțelept să tratăm aceste lucruri momentan cu precauție.

Galaxy Watch 3 adevăratul urmaș pentru Galaxy Watch din 2018

Revenim puțin la smartwatch-urile Galaxy Watch Active și Watch Active 2 de anul trecut. Acestea nu sunt ceea ce am numi urmașii legitimi pentru Galaxy Watch din 2018. Samsung a făcut mai multe modificări la acestea pentru a servi un public țintă ușor diferit. Însă, în loc de a merge mai departe cu un Watch Active 3, Samsung a ales altă cale. Gigantul tech se întoarce la modelul Galaxy Watch, excelent de altfel, pentru un Galaxy Watch 3.