Culorile lui Note 9 dezvăluite de noile coduri de model S Pen

1638

Foarte multe informații din ultima vreme au sugerat că nuanțele de culoare în care va veni Galaxy Note 9 vor include negru, albastru, gri și levănțică. Compania este, de asemenea, de așteptat să introducă o nouă nuanță de auriu pentru telefon. Dar, acest lucru ar putea să nu aibă confirmarea finală dacă ar fi să credem această ultimă informație din domeniu.

Codurile de model pentru noul S Pen, care va însoți pe Note 9, au apărut online și sugerează că este posibil ca telefonul să nu fie disponibil în auriu, sau cel puțin nu inițial. Mai multe știri au arătat că Samsung a planificat până la cinci variante de culoare pentru Note 9, deși, la acea vreme, s-a afirmat că numai trei culori ar fi sigure, celelalte două fiind încă în discuții pe plan intern la Samsung. Cu toate acestea, datorită noilor numere de model pentru S Pen, obținute prin intermediul site-ului GalaxyClub, a fost dezvăluită gama completă de culori.

Celebrul stilou S Pen prezent pe telefoanele Galaxy Note este poate accesoriul care caracterizează în cea mai mare măsură gama Note, el este întotdeauna de aceeași culoare ca și phabletul. Acesta este principalul motiv pentru care codurile de model pentru S Pen, prin extrapolare pot da viitoarele opțiuni de culoare pentru Samsung Galaxy Note 9.

Interesant, nu există nici o mențiune despre modelul galben pentru Galaxy Note 9, despre care au fost vehiculate mai multe informații, deși acest lucru poate avea o explicație logică. În ciuda faptului că stiloul S Pen prezentat în conținutul promoțional Samsung este auriu, vârful pe care îl include este de fapt purpuriu, sugerând că unele dintre variantele Note 9 ar putea fi livrate cu stilou în două culori.

Stiloul – Românul Petrache Poenaru a primit un brevet francez la 25 mai 1827 pentru inventarea primului stilou cu rezervor. Este inventatorul stiloului modern. Cel mai scump stilou din lume este Fulgor Nocturnus realizat de Tibaldi din Florența. A fost cumpărat cu 8 milioane de dolari la o licitație 2010. Are 945 de diamante negre și 123 de rubine, este unicat.

Noul Pen S pentru Note 9 a galaxiei Samsung are codul de model EJ-PN960. Lista codurilor modelului menționează, culorile în care S Pen va fi disponibil după cum urmează:

  1. EJ-PN960BBEGWW: Negru.
  2. EJ-PN960BJEGWW: Gri.
  3. EJ-PN960BVEGWW: Violet.
  4. EJ-PN960BLEGWW: Albastru.
  5. EJ-PN960BAEGWW: Maro.

Lista nu menționează o culoare aurie pentru Note 9, chiar dacă invitația de prezentare lansată de Samsung sugerează această posibilitate. Este posibil, totuși, să fie introdusă pe parcurs. Referitor la culoarea Maro, Samsung a oferit anterior o nuanță similară pentru Galaxy Note 2 dar și pentru un Samsung Galaxy S6, exclusiv în United Kingdom, cu câțiva ani în urmă.

Noul S Pen în sine este de așteptat să fie îmbunătățit în mod semnificativ. Va beneficia de suport Bluetooth, iar unele informații au sugerat că ar putea chiar să funcționeze ca un difuzor Bluetooth, dar încă nu există momentan suficiente dovezi iar Samsung nu a confirmat nimic.

Samsung va prezenta Note 9 pe 9 august la un eveniment special din New York.

SURSĂSamMobile