Noile cuptoare Samsung Bespoke disponibile în România

246
Noua gamă de cuptoare Samsung Bespoke
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics lansează azi noua gama de cuptoare electrice încorporabile Samsung Bespoke în România. Noua gamă Samsung îmbină perfect designul modern și tehnologia pentru a vă putea utila bucătărie după cele mai rafinate gusturi. Gama este dedicată consumatorilor care țin pasul cu ultimele tendințe de design și funcționalitate pentru bucătăriile moderne.

Scopul nostru în ceea ce privește aparatele electrocasnice este să le oferim consumatorilor produse al căror design se integrează perfect în locuința lor, experiențe personalizate de utilizare și posibilitatea de a avea un stil de viață cât mai sustenabil. Noul cuptor din seria Bespoke îndeplinește aceste condiții. Sperăm că le va face consumatorilor noștri experiența gătitului mult mai plăcută”. A declarat Victor Armășelu, Vicepreședinte al Samsung Electronics în România și Bulgaria, potrivit The Practice România.

Noile cuptoare electrice Samsung Bespoke disponibile în România

Noutatea gamei Samsung Bespoke de anul acesta constă în funcțiile de inteligență artificială pe care le au integrate. Cu ajutorul acestora, experiența gătitului devine una mult mai plăcută și semnificativ mai eficientă pentru toți utilizatorii de electrocasnice Samsung, datorită mai multor funcții. Iată care sunt acestea:

  • SmartThings Cooking. Oferă mai mult confort în utilizare prin control direct din aplicație. Cuptorul poate fi pornit pentru preîncălzire, oprit, regla temperatura și timpul de gătire. Recomandă rețete personalizate și creează un plan săptămânal pentru mese. De asemenea, oferă o experiență de gătit ghidată.
  • Dual Cook Steam. Oferă flexibilitatea de a pregăti diferite feluri de preparate prin rumenirea și coacerea sau gătirea la abur a alimentelor, toate împreună.
  • Sous Vide. Această funcție permite prepararea alimentelor în vid, la temperaturi joase. În acest fel se păstrează aromele și substanțele nutritive datorită gătirii lente.

Tehnologia Dual Cook permite funcționarea celor două zone de gătit, superioară și inferioară independent sau împreună. Se pot efectua setări de temperatură și timp diferite, obținând rezultate optime de gătit si economie de timp și energie.

Noua gamă Samsung Bespoke va fi disponibilă din luna august pe samsung.com și în magazinele partenere. În 10 august vom primi și un Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition într-o mare varietate de culori.

Astăzi, pe contul de Instagram Samsung România, începând cu ora 16:00, va avea loc Bespoke Cooking Challenge. La acest eveniment 3 echipe de creatori de conținut vor găti în noile cuptoare din gama Bespoke o serie de rețete propuse de Roxana Blenche.