Samsung confirmă că Galaxy Z Flip 4 va avea 71 de combinații de culori

320
Galaxy Z Flip 4 va avea 70 de combinatii de culori
Sursa foto: @Onleaks

Samsung a confirmat variantele de culoare ale seriei Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Watch 5. Același lucru s-a întâmplat și pentru Samsung Galaxy Z Flip 4. Samsung va lansa și o ediție personalizată Bespoke a lui Galaxy Z Flip 4, disponibilă în mai multe combinații de culori decât predecesorul său. Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Flip Bespoke Edition va fi disponibil în 71 de combinații de culori diferite.

Programul Samsung Bespoke Edition oferă o modalitate excelentă de a vă personaliza telefonul Galaxy cu diferite combinații de culori și se pare că revine cu viitorul Galaxy Z Flip 4. Acest lucru nu este o surpriză, având în vedere că Galaxy Z Flip 4 s-a zvonit anterior că va fi lansat cu o ediție Bespoke. La fel s-a întâmplat anul trecut când am primit pe Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition. Dar, spre deosebire de predecesorul său, ediția specială a viitorului telefon pliabil va ajunge în mai multe țări din Asia și Europa într-o gamă mult mai largă de combinații de culori.

Următorul telefon cu clapetă al gigantului tehnologic sud-coreean va veni în 71 de combinații de culori diferite, potrivit AndroidCentral. Samsung a enumerat prematur toate combinațiile pentru Galaxy Z Flip 4 printr-o pagină de asigurare Care Plus. Când selectați un plan de asigurare a dispozitivului din meniul derulant, apare fiecare opțiune de culoare pentru telefon. Grafit, Roz-auriu, Bora Purple și Albastru sunt culorile primare enumerate. Acest lucru confirmă o scurgere recentă care a dezvăluit și opțiunile de culoare pentru Galaxy Z Fold 4.

Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition în 71 de combinații de culori

Combinarea acestor culori cu verde, bleumarin, roșu, galben și alb duce la un total de 71 de combinații. La fel ca toate celelalte ediții Bespoke de la Samsung, puteți aplica aceste combinații de culori pe panourile de sus și de jos. Pe de altă parte, Z Flip 3 Bespoke Edition a fost disponibil doar în 49 de combinații diferite de culori.

Ochiul uman și creierul împreună traduc lumina în culoare. Ochiul este al doilea organ după creier din punct de vedere al complexității. Mușchii lui sunt cei mai activi din tot corpul. Irisul conține 266 de puncte caracteristice distincte.

În ceea ce privește celelalte dispozitive lansate pe 10 august, Care Plus listează culorile și pentru Galaxy Z Fold 4. Avem deja o idee despre schemele sale de culori datorită unei scurgeri anterioare, care a dezvăluit că următorul telefon pliabil Fold al Samsung va fi livrat în culorile gri, auriu deschis și negru. În mod surprinzător, zvonul Burgundy Red lipsește de pe listă.

În plus, se pare că Samsung Galaxy Watch 5 va fi livrat în culori grafit și argintiu atât pentru modelele de 40 mm, cât și pentru cele de 44 mm. De asemenea, ne putem aștepta să vedem opțiuni de auriu și albastru pentru prima și, respectiv, ultima dimensiune. Între timp, Watch 5 Pro va fi disponibil doar la dimensiunea de 45 mm, cu scheme de culori negru și titan.

Samsung va dezvălui oficial toate aceste dispozitive peste câteva zile, pe 10 august.