Noul cuptor Samsung Bespoke AI Oven are o cameră încorporată

321
Noul cuptor inteligent Samsung are o camera incorporata
Sursa foto: via knowtechie.com

Samsung continuă să implementeze cele mai noi tehnologii inteligente în produsele sale electrocasnice. Cu CES 2023 Las Vegas care debutează azi, compania a anunțat cuptorul inteligent Samsung Bespoke AI Oven, printr-un comunicat de presă. În esență, noul cuptor va permite oamenilor să-și monitorizeze gătitul cu o cameră în interiorul cuptorului și un ecran cu diagonala de 7 inch (19,3 centimetri).

În plus, cuptorul va folosi AI pentru a detecta ceea ce gătiți și vă poate trimite alerte dacă observă că mâncarea este aproape de ardere. „Folosind o cameră internă și Inteligența Artificială, funcția Sense Inside13 a cuptorului poate recomanda setări de gătit recunoscând 80 de feluri de mâncare și ingrediente diferite”. A spus compania în comunicatul de presă privind cuptorul Samsung Bespoke AI Oven, potrivit Knowtechie.

Samsung Bespoke AI Oven cu intrgrare în ecosistemul SmartThings

În plus, compania Samsung adaugă integrare atât pentru SmartThings Cooking, cât și pentru Samsung Health. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot obține o imagine mai mare și mai bună a rutinelor de antrenament și a pregătirii meselor. Ca bonus suplimentar, noul cuptor inteligent Samsung Bespoke AI arată grozav. Este elegant și ușa se poate deschide printr-o simplă apăsare, în loc de mâner. Anul trecut Samsung a lansat și în România gama sa de cuptoare Bespoke. Sperăm că acest cuptor va ajunge la vânzare și în România.

Samsung Bespoke AI Oven iese în evidență datorită camerei sale interne și este capabil să recunoască 80 de feluri de mâncare diferite (106 în Europa) și ingrediente care sunt gătite.  De asemenea, cuptorul recomandă temperatura, timpul și modul de gătit corespunzător, acesta din urmă incluzând prăjirea cu aer, gătirea la abur și zonele cu două temperaturi.

Gordon James Ramsay este un bucătar, personalitate TV și scriitor britanic. Grupul său de restaurante, Gordon Ramsay Restaurants, fondat în 1997, a primit în total 17 stele Michelin. El a primit Order of the British Empire din partea regina Elisabeta a II -a în 2006.

În plus, proprietarii cuptorului pot transmite în direct prin intermediul camerei interne din cuptor pe rețelele sociale felurile de mâncare pe care le gătesc. De asemenea, puteți face fotografii ale alimentelor și puteți verifica progresul acesteia prin intermediul fluxului video. Aparent este o caracteristică excelentă pentru creatorii de conținut și bucătari. Dar, dacă nu sunteți la nivelul lui Gordon Ramsey evitați să vă faceți de râs cu mâncărurile preparate.

Cuptorul Samsung Bespoke AI Oven AI este disponibil acum la comandă în Europa. Ajunge în America de Nord în timpul celui de-al treilea trimestru al anului 2023. Deocamdată nu se știe cât va costa.