Elegant și puternic pentru curățenie și igienă, aspiratorul Samsung Jet

731

Aspiratorul fără fir Samsung Jet este puternic, ușor și conceput pentru a oferi o soluție igienică pentru casa ta. În plus, funcția revoluționară Clean Station de pe Samsung Jet face ca golirea prafului din cuva vidată să fie simplă, igienică și fără probleme.

Dotat cu o putere de aspirație foarte mare și un sistem de filtrare HEPA cu 5 straturi, Samsung Jet nu numai că îți menține casa impecabilă, dar ajută la păstrarea aerului fără suspensii de praf. Aspiratorul wireless Samsung Jet are în dotare o gamă variată de perii foarte eficiente. Aceste perii sunt special concepute pentru curățarea și aspirarea diferitelor suprafețe și se potrivesc obiceiurilor și stilului de viață modern.

Filtrare puternică cu noul aspirator Samsung Jet

Curățarea locuinței este o sarcină care necesită mereu un efort suplimentar. De aceea este important să aveți un aspirator puternic și eficient care vă ajută să duceți la îndeplinire treaba pentru o igienă și curățenie perfectă. Conform NewsSamsung, Samsung Jet tocmai pentru acest lucru a fost conceput. La fel ca aspiratorul Samsung POWERbot și Samsung Jet va fi foarte apreciat de utilizatori.

Sistemul de filtrare HEPA de pe Samsung Jet reduce la minimum praful care ridică în timpul aspirării. În primul rând, turbina aspiratorului separă particule mari de praf, în timp ce filtrul cu grilaj metalic separă particule mai mici. Jet Cyclone și micro-filtrul prind apoi particule de praf și mai fine și, în final, un filtru de praf ultrafin prinde 99,999% din praful microscopic (particule 0,3 ~ 10 µm) și alergeni predispuși să evadeze din aspiratoarele tradiționale.

Un alergen este o substanță, o particulă, un corp organic (atom, moleculă, proteină), care produce un răspuns imun anormal de viguros al organismului uman. Astfel sistemul imunitar combate o amenințare percepută, care altfel ar fi inofensivă pentru organism. Astfel de reacții se numesc alergii.

Sunteți gata să aruncați gunoiul adunat? Utilizatorii pot îndepărta cu ușurință cuva dispozitivului și o pot spăla după golire pentru a îndepărta orice praf persistent. Tamburul rotativ intern situat pe capul aspiratorului este, de asemenea, detașabil, astfel încât cu un singur clic, puteți curăța complet cuva pentru următoarea sesiune de aspirare.

Putere de aspirare și durată de funcționare foarte mare cu Samsung Jet

Nu este nimic mai frustrant decât un aspirator fără fir care își pierde puterea de aspirație foarte repede. Cu Samsung Jet, puteți aspira fără griji, datorită motorului său Digital Inverter. Acesta menține permanent un nivel ridicat de eficiență energetică și menține constantă puterea de aspirație a aspiratorului de până la 200W. Sistemul Jet Cyclone are nouă mini turbine separate pentru a reduce la minimum pierderea puterii de aspirație.

Bateria de înaltă capacitate aflată pe Samsung Jet durează 60 minute cu o singură încărcare completă. Bateria este înlocuibilă, ceea ce înseamnă că, având o baterie de rezervă, utilizatorii pot profita de până la două ore de curent pentru o curățare profundă. Când vine vorba de încărcare, stația de încărcare 2-in-1 a aspiratorului vă permite să alegeți între două opțiuni. Poate fi montată pe perete sau independent o puteți plasa oriunde doriți în casă.

Samsung Jet este dotat cu sistemul Clean Station. Clean Station este o soluție inovatoare de eliminare a prafului, care golește automat coșul de praf al aspiratorului. Clean Station este impermeabil și împiedică eliberarea de praf ultrafin în aer în timp ce se golește coșul de praf. Etanșeitatea aspiratorului, cu sistemul său de filtrare HEPA, face ca sistemul Clean Station să fie de 400 de ori mai igienic față de colectoarele de praf de pe aspiratoarele tradiționale.

Samsung Jet cu sistemul Clean Station are și tehnologia Pulse Air, care mișcă regulat aerul în jurul coșului de aspirare pentru a îndepărta praful prins acolo. Aceste particule de praf sunt apoi colectate într-un sac de praf de 2 litri din interiorul dispozitivului. Acest sac trebuie înlocuit doar o dată la câteva luni.

Samsung Jet este elegant, ușor, cu un design intuitiv și multe perii diferite

Aspiratorul Samsung Jet este foarte ușor, cântărește doar 1,66 kilograme. Este foarte facil de manipulat, asigurând o experiență de curățare fără eforturi, pentru oricine din casă. Dacă doriți să verificați cât mai aveți din baterie sau dacă există undeva un blocaj, este foarte ușor. Samsung Jet are un afișaj digital intuitiv și vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

Pentru casele cu mai multe tipuri de suprafețe, covoare, podele, gresie, Samsung Jet vine cu mai multe opțiuni de perii motorizate. Acestea sunt capabile să intre după sau sub orice fel de mobilier casnic. Periile sunt dotate cu pârghii pivotante pentru a intra în toate locașurile, toate sunt ușor detașabile și înlocuibile cu un simplu clic.

Peria de bază Turbo Action este perfectă pentru covoare, dar poate fi folosită pe orice suprafață. Are un cap pivotant de 180° pentru o manevrabilitate ușoară. Peria Soft Action este optimă pentru tipurile de pardoseală mai dure și pentru acele zone greu accesibile, datorită țesutului cu fire de de argint anti-statice. De asemenea, peria Spinning Sweeper oferă tampoane umede cu dublă rotație pentru o curățare foarte eficientă.

Pentru trecerea de la podele la mobilier se poate folosi Instrumentul de combinație – Combination Tool atunci când acoperiți suprafețe mari și Instrumentul Flex – Flex Tool pentru zone greu accesibile. Instrumentul Long Reach Crevice Tool pentru spații mici și instrumentul Mini Motorized Tool, pentru a aspira praful și firele de păr de la animalele de companie de pe canapele și paturi.

Samsung Jet va fi lansat și în Europa în perioada următoare. Unele dintre specificațiile aspiratorului pot varia ușor în funcție de regiunea în care este comercializat aspiratorul.