Samsung POWERbot declarat cel mai bun aspirator robot

264

Aspiratorul robot Samsung POWERbot a fost desemnat de către Consumer Reports cel mai bun aspirator robot. Consumer Reports a făcut o revizuire a produselor achiziționate de utilizatori în ultimii 10 ani. Evaluarea, publicată zilele trecute de revista americană, a plasat modelul Samsung POWREbot R7065 pe primul loc în ceea ce privește rating-urile, dintre aspiratoarele robot verificate.

Într-o categorie pe care ați putea să o asociați cu Roomba – considerat cel mai performant aspirator robot – și aspiratoare robot de la brandurile premium Dyson și Miele, Powerbot-ul Samsung a fost cel care a luat cununa de lauri, se arată în raportul Consumer Reports.

Best of the best: aspiratorul robot Samsung POWERbot

Modelul POWERbot R7065, model din anul 2017, a fost imbatabil, conform The Korea Herald. A fost testat pentru curățenia murdăriei de pe covoare, podele și parchet. Barele de protecție dreptunghiulare ale aspiratorului robot Samsung ajută la curățarea colțurilor și locurilor înguste, potrivit raportului. Este, de asemenea, silențios și discret pentru a nu fi observat.

Evaluarea efectuată de Consumer Reports, bine cunoscută pentru politica sa de independență editorială, a fost făcută prin urmărirea review-urilor de la peste 51.000 de aspiratoare. Au fost verificate toate tipurile de aspiratoare, aspiratoare robot, de tip vertical, pentru animale etc. Toate aceste tipuri de aspiratoare au fost fabricate și achiziționate între anii 2008 și 2018.

Consumer Reports este o revistă americană fondată în 1936. Publică revizii și comparații ale produselor de consum pe baza rezultatelor laboratorului intern de testare. Are peste 50 de laboratoare cu dotări de ultimă oră. Testele și evaluările făcute de Consumer Reports sunt depășite ca mărime și amploare doar de recensământul din SUA.

Celelalte produse de top care au fost declarate câștigătoare sunt: Kenmore Elite Pet Friendly 31150 pentru aspiratoare în poziție verticală; Shark Navigator Powered Life-Away NV586 pentru aspiratoare fără sac; Miele Complete C3 Marin pentru aspiratoare cu sac; Miele Blizzard CS1 Cat & Dog aspiratoare pentru animale; Shark Rocket Complete with DuoClean HV380 și Shark Pet Perfect II SV780 aspirator de mână.

Modelele Samsung POWERbot sunt echipate cu o serie de senzori ce permit navigarea prin încăpere. Prin acești senzori aspiratoarele pot evita căderea de pe trepte și pot ocoli obstacolele, pentru o curățenie completă. Samsung a lansat în 2017 și o ediție limitată Star Wars a aspiratorului robot, foarte bine apreciată. A fost rezultatul unei colaborări între fanii Star Wars și gigantul tech Samsung.