Samsung a lansat noi curele pentru Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro

1002
Samsung a lansat noi curele metalice pentru Galaxy Watch 5 si Watch 5 Pro
Sursa foto: sammobile.com

Seria Galaxy Watch 5 a fost lansată de două luni dar Samsung o are acum în vedere prin lansarea a două noi accesorii. Samsung a lansat două noi curele metalice pentru seria Galaxy Watch 5. Cureaua milaneză este realizată din oțel inoxidabil, în timp ce brățara Link este realizată din titan. Ambele curele oficiale noi sunt acum disponibile în Coreea de Sud pentru Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro.

Brățările Milanese și Link Bracelet vin în culorile negru și argintiu. Spre deosebire de cureaua din silicon care vine cu seria Samsung Galaxy Watch 5, aceste noi curele metalice oferă un sentiment de lux și pot fi asortate la ținuta utilizatorului. Brățara Link dispune de un mecanism tip buton pentru a se atașa de ceas, iar lungimea acestuia poate fi ajustata cu ușurință. Are cataramă magnetică pentru o utilizare mai ușoară.

Cureaua milaneză are o structură de plasă, oferind suficientă ventilație pentru un confort sporit. Cureaua milaneză are, de asemenea, o cataramă magnetică similară cu brățara Link. Compania vinde noile curele separat și într-un pachet împreună cu ceasurile din seria Galaxy Watch 5 în Coreea, potrivit SamMobile.

Noi curele metalice pentru Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro

Cureaua cu cataramă este cureaua de bază a Watch 5 Pro, este mai potrivită pentru activități în aer liber. Pe de altă parte, brățara Link oferă un aspect analog, dar luxos ceasului inteligent. Poate fi folosită ca accesoriu de modă cu un costum asortat. Designul facilitează atașarea ușoară la corpului ceasului a noii curele metalice. Lungimea curelei este, de asemenea, reglabilă cu un buton, în timp ce catarama folosește o metodă de prindere magnetică.

Modelul Milanese din inox poate fi folosită în mod regulat fără teama de coroziune sau contaminare. Structura de plasă a oțelului inoxidabil este împletită strâns, dar oferă o potrivire confortabilă și o circulație adecvată a aerului. Ambele curele sunt realizate din cele mai durabile materiale – titan și oțel inoxidabil – și vin în dimensiuni de 40 sau 44 mm.

Englezul Harry Brearley este creditat ca inventatorul acestui oțel inox („fără pată” sau „pur”). Oțelul inoxidabil (inox) conține un procent de 11% de crom. Adaosul de crom îi conferă oțelului proprietăți unice de inoxidabilitate și rezistență la coroziune.

Brățara Link costă 253.000 KRW (~180€), în timp ce cureaua Milanese are un preț de 99.000 KRW (~70€). Ambele curele metalice vin în dimensiuni de 40 mm și 44 mm. Ca ofertă de lansare, Samsung vinde cele două brățări mai ieftin. Brățara Link costă promoțional 198.000 won și cureaua milaneză 77.000 won prin Samsung.com până la sfârșitul lui noiembrie 2022.

Pachetul Watch 5 Pro (Bluetooth) cu brățară Link are un preț de 599.000 KRW (aproximativ 435 de euro). Pachetul Watch 5 de 44 mm cu o curea milaneză are un preț de 339.000 KRW (245 euro), în timp ce versiunea de 40 mm costă 319.000 KRW (230 euro).