Dispozitivul suprem pentru o viață sănătoasă: seria Galaxy Watch 5

552
Seria Samsung Galaxy Watch 5
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Când te simți sănătos, simți că orice este posibil. Acum, mai mult ca niciodată, consumatorii sunt pro-activi și adoptă o abordare mai holistică a sănătății și bunăstării – de la dietă și exerciții fizice până la somn adecvat. Datorită noilor obiceiuri, rutine și interese formate în ultimii ani oamenii doresc să-și înțeleagă mai bine starea fizică și mentală. Odată cu această dorință de cunoaștere vine și cererea crescută de instrumente care permit consumatorilor să-și urmărească starea generală de sănătate. Seria Galaxy Watch 5 tocmai pentru aceste lucruri a fost concepută.

Ca răspuns, Samsung și-a amplificat capacitățile de wellness, potrivit Samsung Newsroom. Asigurându-se că oamenii pot accesa funcții care le promovează fitnessul și sănătatea și pot primi informații și date mai profunde, Samsung dorește să îndrume utilizatorii către obiectivele lor de bunăstare. Această soluție nu ar trebui să fie doar funcțională, ci și ambalata împreună într-un design elegant, personalizabil și iconic.

În conformitate cu această viziune, Samsung a lansat pe Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Galaxy Watch 5 îmbunătățește funcțiile pe care se bazează consumatorii în fiecare zi, în timp ce Galaxy Watch 5 Pro – cea mai nouă adăugare la gama Galaxy Watch  – este cel mai durabil și plin de caracteristici ceas Samsung de până acum. Reprezentând punctul culminant al viziunii de wellness a Samsung, această serie este următorul pas în redefinirea sănătății digitale și a bunăstării pentru toată lumea.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Cele mai avansate funcții de sănătate și wellness cu seria Galaxy Watch 5

Nucleul seriei Galaxy Watch 5, Senzorul BioActive este tehnologia de bază care conduce următoarea eră a detectării digitale a sănătății și primul pas în a ajuta consumatorii să învețe mai multe despre starea de bine a corpului lor.

Prin intermediul senzorului BioActive, utilizatorii își pot înțelege mai bine starea generală de sănătate și bunăstare. Totul este într-un singur cip care combină eficient trei senzori de sănătate. Pur și simplu puneți ceasul pe mâmă asigurându-vă că senzorul atinge pielea încheieturii mâinii.

Urmăriți călătoria dvs. în sănătate și măsurați cu ușurință nivelul de oxigen din sânge. Îmbunătățirea sănătății tale nu se întâmplă peste noapte. Obținerea rezultatelor dorite este o călătorie lungă, plină de rezultate de muncă, odihnă și recuperare, iar seria Galaxy Watch 5 este cu tine la fiecare pas.

Cu funcția de compoziție corporală, puteți primi o imagine mai holistică a corpului dvs. cu măsurători cheie care depășesc greutatea dvs., inclusiv mușchiul scheletic și rata metabolică bazală. Prin stabilirea unor obiective incrementale, puteți rămâne pe drumul cel bun cu progresul dvs. printr-o abordare ghidată.

În ultimii ani, utilizatorii din întreaga lume au prioritizat o înțelegere mai holistică a stării de bine. A ști cât de bine este oxigenat sângele tău te poate ajuta să-ți înțelegi mai bine starea generală de sănătate. Având în vedere acest lucru, seria Galaxy Watch 5 include o modalitate ușoară de a vă măsura nivelul de oxigen din sânge cu tehnologia alimentată de Senzorul BioActive.

Optimizați-vă odihna, recuperarea și dormiți mai bine

Seria Galaxy Watch 5 le permite utilizatorilor să urmărească, rapid și ușor, valori suplimentare de sănătate. De exemplu, utilizatorii își pot detecta tensiunea arterială; ritmul cardiac și activitatea electrică. În acest fel primesc informații mai profunde despre sănătatea inimii lor oricând și oriunde. În plus, cu un nou senzor de temperatură, seria Galaxy Watch 5 va deschide toate experiențele noi cu informații suplimentare.

Prin cunoașterea personalizată a somnului noile ceasuri utilizatorii să îmbunătățească obiceiurile de somn. Cu un somn mai bun cu integrarea SmartThings, puteți crea cel mai bun mediu de somn posibil detectând automat când adormi și activând setările prestabilite de somn pentru dispozitivele conectate. În plus, seria Galaxy Watch 5 oferă protecție sporită de siguranță. Astfel puteți dormi liniștit știind că alertele de detectare a căderii sunt trimise dacă se întâmplă să cadeți din pat.

După un antrenament dificil, seria Galaxy Watch 5 vă poate ajuta să vă maximizați recuperarea musculară. Ceasul oferă date despre ritmul cardiac la 2-3 minute după antrenamentul cardio-intensiv. Mai mult, recomandă cantitatea perfectă de lichide de băut în funcție de cantitatea de transpirație pierdută în timpul unui antrenament.

Somnul joacă un rol vital în sănătatea și bunăstarea de-a lungul vieții dvs., motiv pentru care Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vă oferă opțiuni pentru a profita la maximum de ochii închiși. Cu funcțiile avansate de urmărire a somnului, vă puteți monitoriza calitatea și tiparele somnului cu date din etapele somnului, sforăitul și nivelurile de oxigen din sânge.

Seria Galaxy Watch 5: durabilitate, confort și stil

Fiind cele mai durabile și mai pline de caracteristici ceasuri Samsung de până acum, seria Galaxy Watch 5 a fost construită cu materiale premium concepute pentru a rezista testelor timpului. De exemplu, cu afișajul Sapphire Crystal îmbunătățit al ceasului, utilizatorii se pot bucura de un strat suplimentar de durabilitate. Noile ceasuri sunt cu 60% mai grele – perfecte pentru cerințele riguroase chiar și ale celor mai activi utilizatori și pasionați de aer liber. Galaxy Watch 5 Pro oferă o durabilitate și mai mare datorită cristalului de safir îmbunătățit, carcasei din titan și ramei proeminente care protejează afișajul. În acest fel utilizatorii îl pot purta cu încredere în aer liber și în orice condiții, fără a-și face griji cu privire la uzură.

Seria Galaxy Watch 5 este concepută pentru confort pe tot parcursul zilei, deoarece cureaua ergonomică are buzunare de aer care asigură o potrivire mai bună pentru încheietura mâinii. Utilizatorii pot purta Galaxy Watch 5 oricând și oriunde, fie că au campat în pădure, fie că dorm pe canapea. În cele din urmă, cu o selecție și mai mare de curele și fețe de ceas complet noi, puteți personaliza ceasurile prin amestecare și potrivire.

Încărcați-vă antrenamentele știind întotdeauna pe unde mergi

De la a face comisioane la a alerga pe banda de alergare, utilizatorii au nevoie de un ceas care să țină pasul cu ei în fiecare zi. De aceea Samsung a oferit un ceas care durează toată ziua și maim ult decât atât. Galaxy Watch 5 este echipat cu o capacitate a bateriei cu 13% mai mare decât Galaxy Watch 4, astfel încât să puteți petrece și mai mult timp pe traseu.

Când aveți nevoie de o încărcare rapidă, puteți obține până la 45% suplimentar cu doar 30 de minute de încărcare. Pentru cei care au nevoie de o durată de viață și mai mare a bateriei, Galaxy Watch 5 Pro vine cu o baterie cu 60% mai mare. În acest fel timpul de utilizare este de două ori mai mult decât la seria Galaxy Watch 4. Galaxy Watch 5 Pro dublează chiar și capacitatea bateriei răspunzând mai bine nevoilor și stilurilor de viață ale utilizatorilor.

Galaxy Watch 5 Pro oferă multe modalități pentru drumeții și cicliști de a „deveni profesionist” cu antrenamentele lor. Cu Rute, drumeții pot înregistra, descărca și importa date despre traseele de drumeție. În acest fel colegii lor de drum le poată urma traseul cu alte ocazii. În plus, excursioniștii își pot păstra ochii pe traseu și fără a privi ceasul cu ajutorul GPX. Fișierele GPX pot fi folosite pentru a salva, trimite și încărca rute care pot fi utilizate de multe programe GPS. GPX conține coordonatele sistemului de poziționare globală (GPS) pe deasupra datelor suplimentare ale hărții, informații despre GPS, viteză și altitudine. Cu ajutorul vibrațiilor și a unui ghid vocal, drumeții pot primi indicații pas cu pas. În plus, cu traseul înapoi, nu trebuie să vă faceți niciodată griji că vă pierdeți în pădure – puteți oricând să vă întoarceți la punctul de plecare reluând traseul.

Un caddy pentru încheietura mâinii tale

Galaxy Watch 5 Pro vine, de asemenea, într-o ediție specială pentru pasionații de golf. Dispunând de o curea albă, buton verde, cadran special de ceas și pachet ediție Golf. Acest ceas include și o aplicație Smart Caddy pentru a oferi utilizatorilor o experiență de golf mai inteligentă. Vă puteți identifica locația exactă pe măsură ce vă perfecționați swing-ul folosind măsurători detaliate ale distanței și un ghid pentru mai mult de 40.000 de terenuri de golf din întreaga lume.

În lumea de astăzi, utilizatorii sunt uniți de dorința de a trăi un stil de viață fericit și sănătos. Acest lucru începe cu o mai bună înțelegere a stării lor de sănătate actuale. Samsung își îndrumă utilizatorii spre atingerea obiectivelor lor cu funcții inovatoare care pun starea lor de bine pe primul loc. Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro sunt pline cu funcții noi, inclusiv opțiuni de personalizare, un ecosistem extins de aplicații și multe altele. Procedând astfel, Samsung oferă un instrument de ultimă oră, all-in-one, pentru o bunăstare holistică, care să vă ajute nu numai să vă înțelegeți corpul și mintea, ci și să vă trăiți cel mai sănătos stil de viață în fiecare zi.

Specificații și caracteristici seria Galaxy Watch 5

 Samsung Galaxy Watch 5Samsung Galaxy Watch 5 Pro
AfișajSticlă de safir- Sapphire Crystal:
44 mm: 1,4 inch (34,6 mm) | Super AMOLED|Rezoluție 450×450 pixeli | Full Color Always On Display
40 mm: 1,2 inch (30,4 mm) |Super AMOLED |Rezoluție 396×396 pixeli | Full Color Always On Display
Sapphire Crystal: – 45 mm: 1,4 inch (34,6mm) | Super AMOLED | rezoluție 450×450 pixeli | Full Color Always On Display
MaterialCarcasă din Armor AluminumCaracsă din Titan
ProcesorExynos W920 Dual-CoreExynos W920 Dual-Core
OS / UIWear OS 3.5 |One UI Watch 4.5Wear OS 3.5 |One UI Watch 4.5
Memorie1,5GB RAM |16GB stocare1,5GB RAM |16GB stocare
Dimensiuni– 44 mm: 43,3 x 44,4 x 9,8 mm
– 40 mm: 39,3 x 40,4 x 9,8 mm
45,4 x 45,4 x 10,5 mm
 Greutate– 44 mm: 33,5 grame
– 40 mm: 28,7 grame
46,5 grame
SenzoriSenzor Samsung BioActive (ritm cardiac optic + semnal cardiac electric + analiza impedanței bioelectrice) | senzor de temperatură | accelerometru | barometru | senzor giroscop | senzor geomagnetic | senzor de luminăSenzor Samsung BioActive (ritm cardiac optic + semnal cardiac electric + analiza impedanței bioelectrice) | senzor de temperatură | accelerometru | barometru | senzor giroscop | senzor geomagnetic | senzor de lumină
ConectivitateLTE | Bluetooth 5.2 | Wi-Fi 802.11 a/b/g/n 2.4+5GHz | NFC |GPS |Glonass |BeiDou |GalileoLTE | Bluetooth 5.2 | Wi-Fi 802.11 a/b/g/n 2.4+5GHz | NFC |GPS |Glonass |BeiDou |Galileo
Baterie– 44mm: 410 mAh
– 40mm: 284 mAh
590 mAh
ÎncărcareÎncărcare rapidă wireless Qi 10WÎncărcare rapidă wireless Qi 10W
Durabilitate5ATM + IP68 | MIL-STD-810H5ATM + IP68 | MIL-STD-810H
Culori– 44 mm: grafit | safir | argintiu
– 40 mm: grafit | roz-auriu | argintiu
– Black Titanium, Gray Titanium
CompatibilitateAndroid 8 sau mai mult / minim 1,5GB RAMAndroid 8 sau mai mult / minim 1,5GB RAM