Data de lansare pentru Galaxy S23 FE și seria Tab S9 FE dezvăluită oficial

367
Galaxy S23 FE
Sursă foto: Samsung

Samsung a dezvăluit oficial data lansării lui Samsung Galaxy S23 FE în India prin contul său oficial X. Galaxy Tab S9 FE este de așteptat să fie lansat în ziua următoare. Galaxy Buds FE ar trebui să fie dezvăluit în același interval de timp. Se așteaptă ca Galaxy S23 FE să vină cu un procesor Samsung Exynos 2200 pe majoritatea piețelor globale, inclusiv în Europa.

Samsung lansează noul său set de produse din seria Galaxy Fan Edition, menite să ofere o experiență emblematică din gama sa S de telefoane și tablete la un preț mai accesibil. Cele trei dispozitive care vor fi lansate în curând la nivel global sunt Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ și căștile wireless Galaxy Buds FE, potrivit 91Mobiles.

Galaxy S23 FE și seria Galaxy Tab S9 FE foarte aproape de lansare

Samsung India a actualizat bannerul contului său oficial X (fostul Twitter) pentru a afișa o imagine teaser a viitorului Galaxy S23 FE. Imaginea menționează și o dată de lansare de 4 octombrie. Până în acest moment gigantul tech sud-coreean nu a confirmat nicăieri data de lansare.

În plus, Amazon India a dezvăluit și data lansării viitoarelor tablete din seria Galaxy Tab S9 FE. Tabletele Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE + vor fi lansate pe 5 octombrie, a doua zi după lansarea lui Galaxy S23 FE. Samsung Galaxy Buds FE ar putea fi lansat în oricare dintre aceste date, dar compania nu a confirmat încă nimic.

Amazon Great Indian Festival are loc între 8 și 15 octombrie 2023. Amazon India oferă reduceri de până la 65% la electrocasnice și 60% la televizoare. Sunt oferite și reduceri cuprinse între 50% și 80% la produse de modă și frumusețe.

Amazon a tachinat toate cele trei dispozitive pe platforma sa de mai bine de o săptămână. În acest fel ne așteptăm ca dispozitivele să fie la vânzare odată cu începerea Marelui Festival Indian – Great Indian Festival. S23 FE a fost anticipat de ceva timp, rămâne de văzut care va fi prețul telefonului în India. Informațiile precedente sugerează un preț pentru Galaxy S23 FE în India începând de la 54.999 INR – aproximativ 630 de euro. În Europa ne așteptăm la un preț ușor mai mare, undeva peste 650 de euro.

Vă reamintim că Samsung a reîmprospătat pe Galaxy S21 FE cu Snapdragon 888 în urmă cu câteva luni în India. Potrivit informațiilor de până acum, Galaxy S23 Fan Edition va avea un procesor Samsung Exynos 2200 la nivel global, cu excepția SUA și Canada.