Funcții premium la preț mic pe Samsung Galaxy Buds FE

340
Samsung Galaxy Buds FE
Sursa Foto: winfuture.de

Înainte de Galaxy Unpacked din 26 iulie au fost informații vă vom primi și noi căști wireless Samsung. Nu s-a întâmplat acest lucru. Acum știm, vom primi căștile Samsung Galaxy Buds FE posibil chiar luna aceasta alături de Galaxy S23 FE. Mai multe detalii despre noile căști au apărut online și aflăm că acestea au drivere de 12 mm, comenzi tactile și reglaje AKG, printre altele.

Roland Quandt a dezvăluit noi detalii despre Samsung Galaxy Buds FE. Pentru a recapitula, au trecut doar câteva zile de când GalaxyClub a publicat informații inițiale despre primele căști Samsung cu marca Fan Edition. Pentru referință, site-ul olandez a susținut că și-a obținut imaginile dintr-un manual de utilizare disponibil pe site-ul Samsung.

Samsung Galaxy Buds FE vor costa sub 100 de euro

În plus, Roland Quandt a oferit o privire mai atentă asupra Galaxy Buds FE, despre care se zvonește că va debuta alături de Galaxy S23 FE în timpul unui eveniment mai amplu de lansare Fan Edition. Potrivit Notebookcheck, căștile Galaxy Buds FE, Galaxy S23 FE și seria Galaxy Tab S9 FE vor ajunge toate în această toamnă sau înainte de sfârșitul trimestrului 4 2023. De altfel, telefonul Galaxy S23 FE ar putea și lansat chiar în această lună, conform mai multe informații recente.

Roland Quandt este un jurnalist german care publică multe informaţii din domeniul tech, marea majoritate în general corecte. El își publică de obicei informațiile din spectrul telefoniei mobile pe X sau pe site-ul german WinFuture.

După cum arată imaginea publicată de Roland Quandt, căștile Samsung Galaxy Buds FE au un design cu vârfuri de aripi pentru un confort și o potrivire îmbunătățite. Samsung va poziționa căștile ca alternative mai ieftine la Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds 2 Pro. Totuși, acestea vor avea comenzi tactile și senzori pentru controlul automat al redării.

Mai mult, se spune că viitoarele căști wireless Galaxy Buds Fan Edition au drivere de 12 mm reglate de AKG. Potrivit lui Roland Quandt, Samsung va oferi Galaxy Buds FE în finisaje de grafit și alb. Ambele culori vor avea prețuri de vânzare cu amănuntul de 99,99 de dolari. Cel mai probabil prețul în Europa va fi de 100 de euro.