Design-ul și capacitatea bateriei lui Galaxy M35 dezvăluite

114
Galaxy M35
Sursă foto: SamLover

Seria Galaxy M este foarte aperciată în Asia, dar se vinde bine și în alte părți, în special datorită raportului preț specificații. Gigantul tech sud-coreean se pare că își va extinde această serie în curând deoarece apar tot mai multe informații despre Samsung Galaxy M35.

Samsung lucrează la un nou dispozitiv de gamă medie accesibil, Galaxy M35, o versiune puțin mai slabă a recent lansatului Galaxy A35. Au fost deja unele informații despre specificațiile și designul viitorului smartphone Samsung Galaxy M35. Acum, via SamLover, avem noi detalii despre design și capacitatea bateriei.

Cunoscutul Evan Blass a postat pe X un videoclip care prezintă pe Galaxy M35 din toate unghiurile. În postare se vede că viitorul M35 va avea rame ceva mai groase în jurul ecranului, o gaură în ecran pentru camera selfie și trei camere însoțite de un blitz LED la spate.

Este un design cu margini rotunjite, cu butoanele pornire/volum în partea dreaptă și un slot pentru cartela SIM în stânga. Aceste aspecte ale Galaxy M35 sunt foarte diferite de cele ale Galaxy A35. Cu toate acestea, există o diferență majoră în designul panoului din spate între cele două dispozitive. În timp ce panoul din spate al Samsung Galaxy A35 este din sticlă, cu o textură lucioasă și un design geometric, pe de altă parte, panoul din spate al telefonului smartphone din seria M este construit din plastic și are un finisaj semilucius. În plus apar pe el și linii orizontale. Vedeți pe I❤️Samsung ce reprezintă literele care apar în denumirile telefoanelor Samsung!

Litera „M” (Magic) a cuprins modele de înaltă-performanță la un preț atractiv, economic. Seria Galaxy M a fost o gamă mai veche de telefoane Samsung. Din anul 2019 compania Samsung a relansat seria M cu telefoane entry-level.

În afară de aceasta, Evan Blass a mai postat două videoclipuri care dezvăluie viitorul smartphone Galaxy M35 în opțiunile de culoare albastru și mentă. Cel mai probabil viitorul Galaxy M35 va fi disponibil în trei culori. Cel puțin din perspectiva designului, M35 pare mai accesibil decât Galaxy A35.

Tot Evan Blass susține că Galaxy M35 va avea o baterie de 6.000 mAh. Vă reamintim că Galaxy A35 are o baterie de 5.000 mAh. Ne așteptăm ca viitorul telefon Galaxy M să vină cu procesorul Exynos 1380, 6GB de RAM și Android 14.

Ne așteptăm și la un ecran Super AMOLED de 6,6 inch (16,76 cm) cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Pe partea de optică cel mai probabil o cameră principală de 50MP, una ultra-wide de 5MP și o cameră macro de 2MP se vor ocupa de fotografii și video. Frontal, ar putea avea o cameră selfie de 13MP.