Google a reînoit designul interfeței de utilizare la Android Auto

228
Google a reinoit designul interfetei de utilizare la Android Auto
Sursa foto: sammobile.com

La începutul acestui an, Google a prezentat un nou design fantastic al interfeței de utilizare pentru Android Auto. Dispune de o interfață de utilizare cu mai multe coloane și adaptivă, care aduce îmbunătățiri masive utilizării. Actualizarea a fost promisă să fie lansată în vara anului 2022. Cu toate acestea acest lucru nu s-a întâmplat, dar acum compania a început să lanseze un program beta pentru design.

Acum, noua interfață de utilizare Android Auto a început să apară pentru cei care rulează versiunea publică beta a aplicației, potrivit SamMobile. Deoarece limita de înregistrare beta este în prezent plină, nu veți putea instala această versiune a aplicației dacă nu vă aflați deja pe lista publică beta. Mai mult, Google nu a dezvăluit când intenționează să lanseze această nouă versiune de Android Auto tuturor celorlalți.

Noul design al interfeței Android Auto în program beta

După cum am menționat mai devreme, noua versiune de Android Auto are un aspect adaptiv al UI, cu mai multe coloane. Designul este mai curat, mai bogat și mai ușor de utilizat. Se adaptează la toate tipurile de ecrane – portret, peisaj și ultrawide – deoarece folosește o interfață de utilizare cu ecran divizat care afișează mai multe widget-uri în funcție de dimensiunea ecranului și raportul de aspect. Vedeți pe I❤️Samsung cum să conectați un dispozitiv Samsung Galaxy la Android Auto!

Noua versiune Android Auto aduce hărțile mai aproape de șofer pentru o mai bună accesibilitate pe baza modelului de mașină. Cardul de redare multimedia se micșorează sau crește dinamic și are un aspect mai nou. Există, de asemenea, o opțiune de deschidere a hărților în vizualizarea pe tot ecranul. Aplicația de andocare este acum persistentă și oferă o modalitate mai ușoară de a comuta între aplicații, similar cu bara de activități Android 12L.

Android Auto este o aplicație inteligentă însoțitoare de conducere care aduce Navigație, Divertisment, Telefon, Mesaje, Asistent Android pe afișajul mașinii tale. Peste 500 de modele de mașini acceptă această aplicație Auto.

Întreaga interfață de utilizare folosește acum noul limbaj de proiectare Material You de la Google. Pictogramele de stare și notificările sunt acum grupate într-un singur loc și pot fi accesate atingând zona ceasului. Recomandările muzicale și media de la Asistentul Google pot fi accesate printr-o singură glisare.