Schimbare subtilă de design pentru Samsung Galaxy S22 Ultra

356
Schimbare subtila de design pentru Samsung Galaxy S22 Ultra
Sursa Foto: @OnLeaks

Chiar dacă data lansării seriei Galaxy S22 este destul de departe informațiile despre viitoarele modele sunt tot mai multe. Acum au apărut noi imagini în care vedem că modelul Samsung Galaxy S22 Ultra va fi diferit de celelalte două, din punct de vedere al designului. Nu este exclus să vă placă mai mult.

Săptămâna trecută, am văzut primele redări foto pentru seria Galaxy S22. Modelul mai mic și „Plus” seamănă destul de mult cu Galaxy S21 și Galaxy S21+, deci nu există mari surprize acolo. Cu toate acestea, modelul Ultra arăta foarte diferit. Este o schimbare subtilă de design pentru Samsung Galaxy S22 Ultra, dar credem că mulți o vor aprecia. Modulul camerelor foto a fost actualizat, acum nu se extinde până la capăt, ceea ce creează o formă asemănătoare literei „P”. Acest nou posibil design ar putea fi mai plăcut din punct de vedere estetic.

Modul foto în forma literei „P” la Samsung Galaxy S22 Ultra

Desigur, aceste randări pentru Samsung Galaxy S22 Ultra nu sunt din sursă Samsung. Deci acest modul în forma literei „P” nu garantăm câ îl vom vedea pe modelul Ultra din seria Galaxy S22. În imaginea din partea de sus a acestui articol, puteți vedea diferența.

Unul dintre cele mai distinctive aspecte ale noului design la Samsung Galaxy S22 Ultra este modulul său de cameră din spate. Acesta are o formă foarte apropiată de litera „P”. Conform AndroidAuthority, sursa acestor fotografii este Steve Hemmerstoffer, alias @OnLeaks. Această nouă versiune împarte modulul camerei în două jumătăți distincte, ceea ce ar putea fi mai plăcut ochiului pentru unii.

Ross Young este șeful Display Supply Chain Consultants o companie de studiu de piață cu sediul în Austin, SUA. Oferă studii și informații privind tendințele pieței afișajelor și servicii de consultanță. Compania are mai multe birouri în SUA, Japonia, Coreea și China.

Recent mai multe culori pentru seria Galaxy S22 au fost confirmate de o sursă de încredere. Aceste informații provin de la Ross Young, șeful DSSC un cunoscut analist în materie de display, cu informații în general exacte. El a scris că Galaxy S22 Ultra va fi disponibil într-o opțiune de culoare roșu închis. De asemenea, toate cele trei modele Galaxy S22 (inclusiv Ultra) vor ajunge în opțiuni de alb și negru.