Galaxy S22 Ultra ar putea veni și într-o culoare atrăgătoare – roșu închis

404
Galaxy S22 Ultra ar putea veni culoare atragatoare rosu inchis
Sursa Foto: letsgodigital.org

Chiar dacă suntem la câteva luni distanță de lansarea seriei Galaxy S22, mai multe lucruri despre aceasta au fost deja dezvăluite. Am publicat și noi pe iLoveSamsung permanent toate noutățile. Acum câteva săptămâni am publicat numerele de model, iar acum am aflat și variantele de culoare. Modelul vedetă Samsung Galaxy S22 Ultra poate primi și o culoare sexy – roșu închis.

Potrivit prietenilor noștri de la SamMobile, Galaxy S22 și Galaxy S22+ vor fi disponibile în cel puțin patru culori. Acestea sunt negru, verde, auriu roz și alb. Samsung Galaxy S22 Ultra va fi lansat în cel puțin trei culori: negru, roșu închis și alb. Cu toate acestea, nu ne așteptăm ca acestea să fie singurele culori. Samsung va lansa probabil trio-ul Galaxy S22 în câteva culori suplimentare, iar unele dintre ele ar putea fi exclusive în magazinul online Samsung.

Galaxy S22 Ultra va fi foarte sexy într-o culoare roșu închis

Se zvonește că mezinul seriei, Galaxy S22 va avea un ecran de 6 inch (15,24 centimetri). Dacă acest lucru se va adeveri, Galaxy S22 va fi cel mai mic smartphone din seria Galaxy S din ultimii ani. Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra ar putea avea afișaje de 6,7 inch (17,02 cm) și respectiv 6,8 inch (17,27 cm). Toate smartphone-urile vor avea un cititor de amprente pe ecran și tot acolo un orificiu pentru camera selfie. Camera in-display care a debutat pe Samsung Galaxy Z Fold 3 nu va ajunge pe seria Galaxy S22.

Samsung va lansa procesorul Exynos 2200 alimentat de GPU AMD pentru seria Galaxy S22. Cu toate acestea, vor exista și variante ale telefoanelor cu procesorul Qualcomm Snapdragon 898. Se așteaptă ca Galaxy S22 și Galaxy S22+ să aibă triple-camera la spate, cu o camera de 50MP. Galaxy S22 Ultra ar putea avea o configurare quad-camera, cu una principală de 108MP.

Roșul este considerată o culoare caldă. Sondajele efectuate în Europa și SUA arată că roșu este culoarea asociată cel mai frecvent cu căldura, activitatea, pasiunea, sexualitatea, furia, iubirea și bucuria. În China și India simbolizează fericirea și norocul.

Galaxy S22, va avea o baterie de 3.700mAh, iar Galaxy S22+ una de 4.500mAh. Galaxy S22 Ultra este alimentat de o baterie de 5.000 mAh. Alte caracteristici la care ne putem aștepta sunt un rating IP68, difuzoare stereo AKG, Android 12, încărcare wireless și încărcare rapidă de până la 45W.

Această informație, în privința culorii roșu închis pentru S22 Ultra s-ar putea să nu se adeverească. Dar sperăm cu adevărat că Galaxy S22 Ultra în roșu închis va apărea pe piață. În acest fel Samsung ar aduce vedetei sale o culoare mai strălucitoare, neobișnuită și interesantă. Sigur va tenta viitorii cumpărători cu acest potențial roșu închis.