Design, stil de viață și personalizare cu seria Samsung Galaxy Watch 4

695
Design stil de viata si personalizare cu seria Samsung Galaxy Watch 4
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Alegerile stilului de viață de astăzi, pe cât de diverse sunt, au un lucru în comun: exprimarea de sine. De la ceea ce purtăm până la viața pe care o trăim – chiar și la dispozitivele pe care le cumpărăm – punerea personalității noastre în primul rând este întotdeauna de cea mai mare importanță. Recenta seria Samsung Galaxy Watch 4 tocmai acest lucru face.

Ceasurile inteligente au devenit parte a acestei mișcări de auto-exprimare datorită naturii lor care depășește rolul său de simplu accesoriu. Seria Galaxy Watch 4 de la Samsung nu face excepție de la acest lucru. Forma sa perfect rotunjită continuă identitatea unică a seriei Galaxy Watch, iar selecția largă de curele disponibile răspunde tuturor tipurilor de personalități și preferințe. Cu o identitate clară, precum și oferind o expresie de sine unică, Galaxy Watch 4 a fost conceput cu adevărat pentru utilizatorul modern.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Originalitatea este un element de bază la seria Galaxy Watch 4

Cercul este identitatea fondatoare a Galaxy Watch, conform Samsung Newsroom. O formă simplă, dar elegantă, care seamănă cu majoritatea ceasurilor tradiționale, cercul este un element central de design care a fost încorporat în seria Galaxy Watch încă de la început.

Samsung a creat această structură ușor de utilizat, cu toate calitățile de bază asemănătoare ceasurilor. În acest fel au fost evitate lucrurile complicate sau care distrag atenția pentru a dezvolta un produs cu adevărat diferit. Prin eliminarea oricăror elemente decorative inutile și concentrarea asupra adevăratei esențe a dispozitivului, designerii seriei Galaxy Watch 4 au reușit să creeze un design de ceas care nu este doar atemporal, ci este, de asemenea, adăugarea perfectă la încheietura mâinii oricărui utilizator.

Design este un cuvânt din engleză care înseamnă proiect (plan), desen (de concepție), schiță (de concepție) pentru a arăta aspectul și funcțiunile unui obiect ori sistem. La origine vine din latinul signum – semn, simbol, amprentă, marcă.

O identitate singulară cu Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic. Cele două modele au un singur limbaj de design și, prin urmare, o identitate consistentă. Pe baza esenței cercului, o linie fără sudură de la ecran la rama corpului și la curea a fost aplicată ambelor modele bazate pe conceptul de cerc în loc să urmărească idei de design diferențiate, cum ar fi „minimalist” sau „clasic”ca înainte. Designerii Samsung au apreciat cu adevărat conceptul cercului pentru a crea un design mai îndrăzneț și unic. Datorită unei forme rafinate care surprinde cu adevărat esența Galaxy Watch, atât Watch 4, cât și Watch 4 Classic sunt unite cu o singură identitate de design. Rama corpului stă în jurul ecranului și face ca informațiile de pe ecran să fie mai vizibile. În același timp, cureaua fără sudură a ceasului inteligent oferă o potrivire confortabilă pe mână.

Design estetic și meticulos pentru o potrivire perfectă

Curelele de la seria Galaxy Watch 4 se conectează perfect și fără efort la corpul ceasului. Designerii Samsung au creat o siluetă care servește drept contur al cadrului circular pentru a sublinia mai bine ecranul. Designul liniei carcasei nu este doar crucial pentru atracția estetică, ci și pentru a asigura o potrivire optimă pentru utilizatori. Designerii au efectuat nenumărate încercări pentru a crea cel mai subțire și flexibil design de linie posibil, care oferă utilizatorilor o potrivire naturală și confortabilă pe încheieturi.

Un ceas inteligent poate ajuta un utilizator să-și urmărească mișcarea și alte informații legate de sănătate. Întrucât este atât de strâns pus în contact cu corpul utilizatorului său, Samsung s-a concentrat asupra aspectului ceasului inteligent și a analizat mai multe modalități de a îmbunătăți ajustarea și stabilitatea ceasului în acest scop. Rezultatul acestui proces de dezvoltare este cureaua H-Wing. Cureaua H-Wing din seria Galaxy Watch4 se conectează la ecran și asigură faptul că senzorii de sub ceas sunt atașați ferm la încheietura utilizatorului. Această securitate oferă o potrivire stabilă, ergonomică, cu o precizie mai mare pentru sarcini precum măsurarea ritmului cardiac sau ECG-ului.

Materiale eficiente și sigure pentru curelele ceasurilor

Samsung s-a asigurat că va produce o curea pentru seria Galaxy Watch 4, care să poată satisface așteptările utilizatorului. A fost luată în calcul estetica, precum și funcționalitatea. Cureaua de piele hibridă rezultată a fost proiectată meticulos având în vedere aceste două lucruri. Exteriorul curelelor este realizat din piele, în timp ce interiorul curelei este realizat cu fluororelastomer rezistent la transpirație. În timp ce părțile exterioare și interioare ale curelei sunt realizate din diferite materiale, ele se îmbină perfect datorită unei scheme de culori unificate.

Culoarea este un element de design care permite auto-exprimarea, aducând în același timp viață unui produs. Samsung a avut grijă să dezvolte o varietate de culori pentru curele pe baza celor mai recente tendințe globale. Astfel utilizatorii își pot complete și asorta ceasul la stilul propriu.

Cadrul corpului lui Galaxy Watch 4 vine în negru, verde, argintiu și auriu roz. În același timp Galaxy Watch 4 Classic vine în nuanțele clasice de negru și argintiu. Selecția extinsă de curele pentru ambele modele este disponibilă într-o varietate de culori care completează corpul ceasului. Sunt disponibile curele sport, de piele sau hibride. Acestea pot fi achiziționate separat, astfel încât utilizatorii să își poată alege curelele după cum consideră potrivit.

Cadoul pentru stilul tău de exprimare cu seria Samsung Galaxy Watch 4

Un ceas inteligent este modalitatea perfectă de a vă prezenta propriul stil și estetica personală. Este un mijloc subtil, dar puternic de auto-exprimare, dat fiind că este un dispozitiv care merge oriunde cu utilizatorul său. Utilizatorii seriei Galaxy Watch 4 pot selecta și combina culorile carcasei și curelei după cum doresc. În acest fel își pot construi propriul ceas inteligent unic pentru a răspunde nevoilor diverse.  Este disponibilă o varietate de opțiuni cu peste 1.000 de combinații potențiale. Seria Galaxy Watch 4 a fost concepută astfel încât să le permită utilizatorilor să se exprime pe deplin în același mod în care ar putea folosi carcasa smartphone-ului lor.

Conceptul de bază al respectării individualității fiecărui utilizator este încorporat în fiecare aspect al experienței utilizatorului de Galaxy Watch 4 – chiar de la prima achiziție. În loc să aibă o combinație predeterminată de cadru sau curea, utilizatorii pot alege și combina diferitele culori ale cadrului caroseriei și tipurile de curele prin Galaxy Watch Design Studio atunci când cumpără online. Dincolo de doar un ceas inteligent, Galaxy Watch 4 este cu adevărat un cadou pentru tine care reflectă stilul tău.

Un design cu adevărat excelent își menține valoarea pentru perioade lungi de timp. În același timp oferă utilizatorilor experiențe mai bune, reflectând zeitgeistul și preferințele utilizatorilor pentru care este conceput. În crearea designului pentru seria Galaxy Watch 4, designerii Samsung s-au concentrat doar pe esența produsului și l-au insuflat cu acele valori de auto-exprimare care sunt atât de importante pentru utilizatorii de astăzi. Galaxy Watch 4 îmbrățișează individualitatea, permițându-i să devină un însoțitor iubit în viața zilnică a unui utilizator, atât pentru a-l ajuta și pentru a-l însoți oriunde merge.