Acasă Stiri O imagine dezvaluie design-ul și camera dublă a lui Galaxy Note 8

O imagine dezvaluie design-ul și camera dublă a lui Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 este un phablet, lansarea nu este anunțată până acum, dar deja, zvonuri încep să circule în media și pe internet. Nu de mult am scris și noi pe iLoveSamsung despre viitoarele caracteristici ale lui Galaxy Note 8, fără a pomeni despre dublu senzor de imagine în spate.

Noul telefon pilot Samsung își dezvaluie primele sale linii curbe, pe o fotografie a unui prototip al mărcii coreene, unde vedem și camera dublă din partea din spate.

Deși acest lucru nu este o imagine oficiala, ci un concept , Galaxy Note 8 se bazează pe smartphone-ul Galaxy S8, care a fost recent lansat de Samsung.

Acest telefon vine cu un ecran curbat pe părțile laterale.

Se pare că Galaxy Note 8 este un dispozitiv mai subțire decât predecesorii săi, lucru care crește foarte mult mobilitatea dispozitivului: mai ușor, mai subțire, mai portabil – un design lucrat pentru Note 8.

Ca și „bătrânii” lui predecesori iluștri, Galaxy Note 8 are câteva caracteristici majore: pe dreapta veți găsi butonul de pornire, volumul pe partea stângă și butonul pentru celebrul Bixby.

Privit din spate, Samsung Galaxy Note 8 dezvăluie o cameră dublă, un clasic LED flash, dar, de asemenea, mai surprinzător, un senzor de ritm cardiac.

 Samsung Galaxy S5, a fost primul telefon inteligent care a avut integrat un senzor de ritm cardiac, amplasat pe spatele telefonului sub camera foto. Senzorul monitorizează pulsul, prin plasarea degetului într-un loc special destinat, se așteaptă câteva secunde, și se află ritmul cardiac. După măsurători se poate face un grafic pentru a verifica evoluția ritmului cardiac pe parcursul unei zile. 

Designul general al dispozitivului relevă o simetrie între față și spate, datorită curburii telefonului, pentru care Samsung a ales sobrietatea și eleganța. După cum puteți vedea din fotografie, Pen S este de asemenea prezent.

Șeful Samsung Mobile, Koh Dong-jin a confirmat că va continua să dezvolte, să producă și să vândă seria Galaxy Note. „Vom aduce înapoi un mai sigur și foarte inovator Note 8.“

Investigațiile firmei Samsung privind Galaxy Note 7, inclusiv prin sondaje în rândul utilizatorilor, par să fi fost decisive în decizia firmei de a nu abandona Galaxy Note ca marcă.

Am descoperit prin procesul de investigație, ceia ce am știut, că există o mulțime de clienți fideli ai lui Galaxy Note“, a spus președintele Samsung SUA, Tim Baxter.

El a adăugat că studiile au relevat că o mulțime de cumpărători de Samsung Galaxy Note 4 și Samsung Galaxy Note 5, sunt încă în așteptare pentru un nou model Galaxy Note.

Apărând sub numele de cod Great – „Grozav“, primele scurgeri de informații despre Galaxy Note 8 au apărut luna trecută.

Ce avem aici, deși o scurgere concept, informația trebuie privită cu mare atenție, deoarece nici o informație oficială nu a venit de la Samsung.

Dacă informația prezentată aici este falsă sau adevărată doar viitorul va confirma.

Un oficial de la una din companiile partenere Samsung a afirmat că  Galaxy Note 8 va folosi display-uri cu rezoluție 4K, pentru a realiza funcții îmbunătățite pentru realitatea virtuală (VR).

Samsung Galaxy Note 8 nu va avea un buton de pornire. Eliminarea butonului ‘acasă‘ face telefonul mult mai interesant de privit cu afișarea de înaltă rezoluție.

Galaxy Nota 8 ar trebui să vină la sfârșitul verii lui 2017, și cu siguranță va arată ca dispozitivele Galaxy S8 și va fi livrat cu S Pen.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...