Design uluitor al lui Galaxy Note 9 prezentat într-un concept video

1582

Viitorul Samsung Galaxy Note 9 este prezentat într-un clip video, foarte realist și ne dezvăluie frumosul său design fără margini. Chiar dacă viitorul phablet de la Samsung nu va fi prezentat decât spre sfârșitul anului 2018, probabil la IFA Berlin, un artist a conceput un film, credem că foarte aproape de adevăr, în care vedem un uimitor design a lui Galaxy Note 9.

Vedem în această prezentare video mai multe asemănări cu Galaxy Note 8, realizatorul acestui clip video inspirându-se din Note 8, dar și mergând mai departe cu unele schimbări.

Samsung a anunțat oficial că a început lucrul la acest viitor telefon și dorește să ridice foarte mult ștacheta cu Galaxy Note 9. Firma sud-coreeană vrea să-și îmbunătățească smartphone-ul de ultimă generație și să surprindă pe toată lumea cu noutățile ce vor fi pe acest smartphone.

Se vorbește de o nouă actualizare a celebrului S-Pen, în timp ce proiectarea lui Galaxy Note 9 va fi, de asemenea, uimitoare, cu un ecran complet care să acopere marginile, potrivit unui brevet depus de către gigantul high-tech din Coreea de Sud.

Vă oferim acest videoclip lansat pe canalul YouTube, de Enoylity, prin intermediul Phoneandroid, dezvăluind posibilul design al viitorului telefon emblematic a lui Samsung.

Se poate observa că acest concept se bazează pe designul lui Note 8. O carcasă de metal și de sticlă acoperă smartphone-ul. Ecranul acoperă aproape întreaga parte din față și este curbat pe marginile laterale. Spatele ne dezvăluie senzorul foto dublu plasat orizontal cu un blitz LED. Pe marginea inferioară găsim locașul unde este plasat S-Pen-ul, portul USB de tip C și o mufă de 3.5 inch. În această superbă prezentare vedem și un ecran de 6,4 inch și o certificare IP69K, printre altele.

IP69K -asigură protecție împotriva pătrunderii prafului a temperaturilor înalte și a apei de înaltă presiune. Cretificarea IP69K asigură o rezistență de până la 1 oră sub apă, la o adâncime de 2 metri, în loc de 30 de minute la 1,5 metri cât oferă IP68. Ratingul IP69K este cea mai mare protecție disponibilă momentan.

Nu este nevoie să căutați senzorul de amprentă digitală pe Galaxy Note 9, deoarece va fi amplasat sub ecran. O caracteristică pe care ne așteptăm să o vedem de o lungă perioadă de timp și 2018 va fi probabil anul lansării acestei caracteristici pe piață, odată cu Note 9. Conceptul pare relativ realist. În orice caz, va dura cel puțin câteva luni pentru a vedea cum arată într-adevăr dispozitivul.

Sigur că este prea devreme pentru a afirma că acest concept se va regăsi pe Galaxy S9. Dar nici nu trebuie să spunem nu.