Designul la Galaxy Tab S9+ dezvăluit, mai subțire și certificare IP67

238
Samsung Galaxy Tab S9+
Sursa foto: via mysmartprice.com

Samsung Galaxy Tab S9+ va face parte din seria premium Galaxy Tab S9, care mai cuprinde pe Galaxy Tab S9 și Tab S9 Ultra. Toate cele trei tablete vor fi lansat mai târziu în acest an, cel mai probabil în august la Galaxy Unpacked, alături de viitoarele telefoane pliabile Fold 5 și Flip 5. Acum au apărut informații despre Galaxy Tab S9+.

Acum au apărut mai multe date despre tableta mijlocie din serie, vedem designul, are două camere față/spate și suport pentru S Pen. Ca primă impresie arată similar cu Galaxy Tab S8+. Potrivit MySmartPrice, cunoscutul OnLeaks a dezvăluit designul panoului frontal și din spate al viitoarei tablete Samsung.

Galaxy Tab S9+ va fi o tabletă Android premium. Cel mai probabil va primi câteva upgrade-uri minore față de modelul mai mic din această serie. Cu toate acestea, există câteva modificări de design ici și colo. Redările de design ale Tab S9+ împărtășite de OnLeaks dezvăluie că designul modulului camerei din spate s-a schimbat. Pe spate sunt două decupaje circulare, sub care se află un bliț LED. Designul camerelor foto este similar cu seria Galaxy S23, lansată la începutul acestui an. Există o bandă magnetică care merge spre partea de jos a panoului din spate pentru lipirea pe spate a S Pen-ului.

Galaxy Tab S9+ va avea patru difuzoare și certificare IP67

Pe partea din față, se spune că viitoarea tabletă are aceeași diagonală a ecranulul ca Samsung Galaxy Tab S8+. Aceasta înseamnă că Tab S9+ va avea un ecran de 12,9 inch (32,77 cm). Afițajul va avea o rezoluție de 1752×2800 pixeli și 266 PPI.

PPI sau Pixel Per Inch se referă la rezoluția unei imagini, la câți pixeli sunt afișați pe inch de către o imagine. Rezoluții mai mari înseamnă mai mulți pixeli pe inch, rezultând o imagine clară și de înaltă calitate. PPI și rezoluția nu sunt același lucru.

A doua schimbare majoră vizibilă pe care se spune că o va primi viitoarea tabletă Samsung este o cameră suplimentară pe partea frontală. Momentan nu știm rolul acesteia, dacă este o cameră ultra-wide sau are o altă funcționalitate. Dar orice noutate este binevenită. Galaxy Tab S8+ a venit cu o singură cameră frontală pe rama din dreapta atunci când este ținută în modul portret.

OnLeaks susține că Galaxy Tab S9+ măsoară 285,4 x 185,4 x 5,64. Pentru comparație, Samsung Galaxy Tab S8+ măsoară 285 x 185 x 5,7 mm. Prin urmare, se pare că Tab S9+ va fi puțin mai subțire decât predecesorul său. Nu există mufă de 3,5 mm pentru căști, dar tableta are un port USB Tip-C în partea de jos și o configurație cu patru difuzoare.

În ultimul timp am aflat și alte detalii despre seria Tab S9. Se spune că Samsung oferă un rating IP67 pentru rezistența la apă și praf pentru toate cele trei modele seria Tab S9. Deși capacitatea bateriei nu este cunoscută, Galaxy Tab S9+ va suporta încărcare rapidă de 45W prin USB-C.