Designul găurii din ecranul lui Galaxy S10+ ar putea fi ușor diferit

794

Un nou zvon, venit din neantul internetului, sugerează că designul găurii din ecran la Galaxy S10+ poate fi diferit față de celelalte modele Galaxy S10. Conform site-ului SamMobile de unde avem informația, s-au vehiculat mai multe forme, ba rotunde, ba ovale sau alungite. Următorul model al companiei Samsung va fi prezentat cu recentul afișaj Infinity-O. Gigantul tech a prezentat acest nou tip de afișare la SDC 2018, luna trecută. Ecranul Infinity-O maximizează suprafața utilă pe ecran, având o gaură în zona de afișare activă, pentru camera frontală.

Am scris recent, săptămâna trecută, că Samsung a început să producă în masă afișajul Infinity-O pentru viitorul său telefon emblematic. Nu este clar în acest moment și nu avem informațiile necesare pentru a afirma dacă toate modelele Galaxy S10 vor avea afișajul Infinity-O. Este posibil și au fost unele informații care sugerau că doar unul dintre modele va avea acest tip de ecran.

Galaxy S10+ posibil cu altă formă a găurii din ecran, datorită dual-camerei frontale

Samsung va lansa aproape sigur trei modele principale ale smartphone-ului Galaxy S10. Există un model entry-level cu o cameră dublă din spate și una singură în față, succesorul lui Galaxy S9 poate avea această configurație. Despre succesorul lui Galaxy S9+, se crede că are o cameră dublă în față și triple-camera la spate. Varianta Galaxy S10 cu 5G poate avea, de asemenea, o cameră dublă frontală.

Mobile World Congress Barcelona este cel mai mare și mai titrat eveniment din industria telefoniei mobile din lume. A debutat în 1987. Locația este Fira Gran Via din Barcelona, Spania. Participarea anuală este în general mai mare de 100.000 de persoane. Participanții reprezintă peste 200 de țări din întreaga lume.

Presupunând că toate modelele vin cu afișajul Infinity-O, atunci designul găurii frontale de pe ecranul lui Galaxy S10+ va fi cu siguranță un pic diferit. Dacă Samsung dorește să pună acolo o cameră duală, gaura ar trebui să aibă o formă ovală, alungită spre lateralele ecranului. Sigur forma aceasta este doar o presupunere în acest moment.

Este posibil să vedem această tehnologie de afișare în acțiune înainte de sosirea Galaxy S10. Samsung Galaxy A8s va fi probabil primul smartphone Samsung cu afișaj Infinity-O. Informații recente de la FCC sugerează că Galaxy A8s va veni cu Infinity-O. Samsung este de așteptat să lanseze Galaxy A8s în perioada următoare sau la începutul lunii ianuarie. Samsung Galaxy S10 ar putea să nu sosească până în martie 2019, la MWC 2019 Barcelona.

Nu putem să spunem că suntem siguri ce tip de ecran va avea viitorul star de la Samsung. Multe informații sunt contradictorii în această perioadă, deci ar trebui să luăm și această ultimă informație cu unele rezerve. Samsung nu a confirmat absolut nicio caracteristică despre viitoarea serie aniversară Galaxy S10.

Dacă istoricul lansărilor Samsung este vreun indiciu, Galaxy S10 va fi prezentat la Mobile World Congress 2019 la sfârșitul lui februarie. Va ajunge la vânzare luna următoare în martie.