Mai multe detalii despre specificațiile lui Galaxy A8s

945

În ultimul timp am tot scris despre Samsung Galaxy A8s, în special despre ecran care se presupune a fi Infinity-O. Foarte multe informații despre specificații, caracteristici sau alte detalii nu prea am avut. Acum, prin intermediul site-ului german AllaboutSamsung, putem să vă oferim noi detalii despre acest viitor smartphone Samsung.

Samsung a vorbit prima dată despre acest telefon cu ocazia lansării lui Galaxy A9s și Galaxy A6s în China, cu aproximativ o lună în urmă. Informațiile ulterioare au sugerat că afișajul lui Galaxy A8s ar avea o gaură în panoul camerei frontale, sus în partea stângă. Au și apărut unele fotografii cu acest panou, dar Samsung nu a spus nimic oficial despre el.

Acum avem unele detalii despre hardware dar și unele dintre caracteristicile lui Galaxy A8s. Pe partea din față va avea un ecran în premieră pentru un telefon Samsung. Este vorba de Infinity-O cu o diagonală de 6,39 inch și o rezoluție FHD+. Samsung va primi acest ecran de la producătorul chinez BOE Technology Group Co. Nu prea are sens acest lucru. Samsung Display face cele mai bune ecrane din lume și credem că este mai mult decât capabil să facă un ecran cu gaură. Sunt informații că Samsung Display utilizează tehnologia laser HIAA (Hall In Active Area). Aceasta permite găurirea ecranului într-o zonă activă de afișare. Deci trimiterea la compania chineză nu pare să se susțină.

Procesor Snapdragon 710, 6GB de RAM și 128GB de stocare pe Galaxy A8s

La interior se află o baterie mare de 3.400 mAh, care este încărcată printr-un USB Type-C. Pe Galaxy A8s va fi un cip-set Snapdragon 710 cu 6GB de RAM și 128GB de stocare internă. Memoria poate fi extinsă cu un microSD până la 512 GB. Pe partea din spate sunt trei camere foto, cu o rezoluție de 24 MP, 5MP și 10MP.

USB-C (USB Type-C) este un port ce conține 24 de pini. Prin el se pot transmite atât informații, cât și energie electrică. El a apărut prima dată în 2014. USB-C este un port reversibil. Este un port rotativ simetric, poate fi conectat în orice poziție.

Din păcate, în acest moment, nu cunoaștem funcțiile și pentru ce sunt dedicate fiecare dintre aceste camere, putem doar presupune. Pare destul de evident că sunt aceleași de la Samsung Galaxy A7. Pe partea frontală există o cameră de 24MP, care se află într-o gaură cu diametrul de 6,7 mm pe ecran. Samsung Galaxy A8s are dimensiunile de 159,11 x 74,88 x 7,38 mm.

Momentan trebuie să luăm aceste informații cu oarecare rezerve, Samsung nu a confirmat nimic despre Galaxy A8s. Conform informațiilor noastre, Samsung va începe să-l vândă în ianuarie 2019 în culori gradient gri și negru. Informații privind prețul sau disponibilitatea în anumite țări, nu sunt încă disponibile.