Designul și caracteristicile Samsung Free dezvăluite într-un videoclip

513
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung va redenumi agregatorul de știri Samsung Daily cu un nou nume, Samsung Free. Fluxul de știri rămâne în continuare pe ecranul de start glisând ecranul din stânga spre dreapta. Deja Samsung Free a început să fie lansat pentru unii utilizatori de telefoane Galaxy.

Zilele trecute într-o notificare legată de întreruperea / înlocuirea Samsung Daily, compania menționase că Samsung Free va aduce o experiență reproiectată și ușor de utilizat cu noul său feed. Samsung Free va oferi o navigare mai ușoară într-o structură cu mai multe file. Acest format va oferi mai multe știri și jocuri.

Samsung Free mai ușor de utilizat cu o structură multi-tab

Acum, într-un videoclip publicat pe Twitter vedem cum arată și se simte noul Samsung Free. Interfața de utilizare este acum împărțită în trei file: Urmăriți, Citiți și Redați – Watch, Read, and Play. Conform SamMobile, cel puțin momentan pare mai bine organizată și mai ușor de urmărit.

Secțiunea Urmăriți – Watch este populată cu fluxuri video de la serviciul TV liniar al companiei Samsung TV+. Secțiunea Citire – Read, poate fi utilizată pentru a citi știri proaspete din diverse surse. Citire are și are diferite filtre, cum ar fi divertisment, sănătate, știri, politică, știri tehnologice și știri mondiale. În același timp secțiunea Redați- Play are o listă de jocuri scurte care pot fi jucate instantaneu.

Flipboard este un agregator de știri, disponibil pe Android, Windows și IOS. Permite fiecărui utilizator să selecteze fluxurile de știri de interes sau rețele sociale, pentru a-și crea propria revista. Utilizatorul poate apoi răsfoi paginile (în engleză „to flip”). Are sediul central în Palo Alto, California.

Samsung a colaborat cu diferiți furnizori de servicii și conținut, inclusiv Flipboard, Giphy, Netflix, TheScore și Twitter, pentru Samsung Daily. Cu toate acestea, nu suntem siguri dacă aceste parteneriate vor continua cu Samsung Free. Mai mult, oamenii par să aibă părere împărțite dacă noul serviciu arată mai bine decât Samsung Daily. Dar, cel puțin ca primă impresie, noul feed pare mai ușor de derulat și de utilizat.