Detalii despre camera foto a lui Galaxy S9, confirmate de Samsung

1284

Recent mai multe specificații ale lui Samsung Galaxy S9 au fost dezvăluite de o cutie în care se va vinde viitorul Galaxy S9. Printre specificații a fost menționată și o cameră „Super Speed” de 12 MP Dual Pixel, cu stabilizare optică a imaginii cu diafragmă variabilă și Super Slow-mo. Zvonuri anterioare au sugerat, de asemenea, că Galaxy S9 ar putea avea suport pentru filmare cu încetinitorul de 1000fps, precum Sony Xperia XZ Premium.

Acum noi informații despre camera lui Galaxy S9 au fost descoperite pe site-ul Samsung. Acesta sugerează că receptorul ar putea avea o cameră „3-stack FRS„, capabilă să înregistreze imagini video Full HD la 480 de cadre pe secundă. Samsung a publicat informații pe site-ul său despre un nou senzor de cameră ISOCELL pe care îl va folosi probabil pentru Galaxy S9. Pagina detaliază un senzor de citire rapidă, format din trei straturi, această stratificare a senzorului de cameră permite o viteză mai mare și o focalizare mai precisă.

Această componentă 3-stack FRS va permite lui S9 să înregistreze video lent la 480 de cadre pe secundă în 1080p full HD. Merită menționat aici că, dacă senzorul este capabil să înregistreze 1080 Full HD la 480 de cadre pe secundă, ar trebui să poată înregistra în mod ideal 720p video la 960 de cadre pe secundă. Acest lucru va face ca Samsung Galaxy S9 să fie unul dintre puținele telefoane de pe piață, capabile să înregistreze un video foarte lent.

Camera este similară cu senzorul de imagine al Xperia XZ Premium capabil să înregistreze video lent la 960 de cadre pe secundă la 720p, deși senzorul Sony este capabil să facă acest lucru doar în serii scurte. Rămâne de văzut dacă Galaxy S9 va permite utilizatorilor să mărească durata de filmare.

Noul senzor are, de asemenea, autofocus „Super PD” sau autofocus cu super detectare a fazelor. Samsung nu a dat mai multe detalii, dar menționează pe pagina de internet că senzorul este capabil să evalueze cu precizie distanța până la obiectele în mișcare rapidă, chiar și în condițiile în care iluminatul nu este ideal. Acest lucru are ca rezultat îmbunătățiri ale vitezei de focalizare automată.

Aceasta este ceea ce camera Galaxy S9 va aduce probabil pe piață. Probabil a fost o greșală din partea celor care gestionează site-ul pentru că Samsung a fost rapid și a șters repede toate informațiile din pagină, chiar dacă URL-ul rămâne în continuare accesibil.

URLUniform Resource Locator, denumit familiar o adresă web. Este o referință la o resursă web care specifică locația acesteia într-o rețea de calculatoare și un mecanism pentru recuperarea ei. Standardul URL a fost introdus în 1994 de către inventatorul World Wide Web, Tim Berners-Lee.

Rămâne să vedem ce funcționalitate suplimentară va aduce sistemul dual-camera a lui Galaxy S9+ când ajunge pe piață, deoarece va fi singurul telefon din seria viitoare, care va avea două camere în spate.

Informațiile recente sugerează că această cameră va fi probabil unul dintre punctele forte la vânzare a lui Galaxy S9+. Acest lucru se datorează faptului că noile smartphone-uri Galaxy S9 sunt de așteptat să fie mai mult sau mai puțin la fel ca Galaxy S8 și Galaxy S8+. Samsung va lansa luna viitoare pe Galaxy S9 și Galaxy S9+ la Mobile World Congress 2018 din Barcelona.

SURSĂSamMobile