Detalii despre camerele aflate pe Galaxy S24 Ultra, S25 Ultra, S26 Ultra

280
Detalii despre camerele aflate pe Galaxy S24 Ultra S25 Ultra S26 Ultra
Sursa foto: via mysmartprice.com

Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra țin prima pagină a știrilor despre telefoanele mobile. Între timp, mai apar și detalii despre viitoarele telefoane Samsung care vor fi lansate peste doi sau trei ani. Cea mai recentă scurgere dezvăluie la ce să ne așteptăm de la Galaxy S24 Ultra, Galaxy S25 Ultra și Galaxy S26 Ultra în ceea ce privește camerele foto în următorii ani.

Samsung Galaxy S24 Ultra este gata de lansare în ianuarie 2024 la primul eveniment Galaxy Unpacked. O recentă scurgere de informații a dezvăluit detalii despre camerele Galaxy S24 Ultra, precum și despre camerele ce le vom găsi pe Galaxy S25 Ultra și Galaxy S26 Ultra. Foaia de parcurs a camerelor de pe viitoarele modele Ultra dezvăluie că nu vor exista îmbunătățiri substanțiale în următorii doi ani.

Majoritatea detaliile despre caracteristicile și specificațiile lui S24 Ultra sunt știute. Am văzut și imagini care au dezvăluit, de asemenea, un design familiar similar cu predecesorul său. Acum, cunoscutul leaker Revengus sau @Tech_Reve, via MySmarPrice, a dezvăluit foaia de parcurs a camerelor pentru Galaxy S25 Ultra și Galaxy S26 Ultra.

Se zvonește că Samsung Galaxy S24 Ultra vine cu o cameră principală ISOCELL HP2 de 200MP cu funcții precum ISOCELL Zoom Anyplace, AI Image Stacking (stivuirea imaginilor) și multe altele. Acum, sursa a confirmat că viitorul flagship va veni cu o cameră cu teleobiectiv de 50MP cu o dimensiune a pixelilor de 0,7um. Autorul nu a confirmat detaliile de zoom, dar se așteaptă să fie zoom optic de 3x sau 5x.

Image Stacking este o tehnică pentru îmbunătățirea unei fotografii. Vă ajută să obțineți o adâncime și o claritate uluitoare în fotografii. Camera realizează mai multe fotografii la distanțe de focalizare diferite, apoi software-ul combină fotografiile într-o imagine finală.

Scurgerea de informații nu se oprește cu camera telefoto de pe Galaxy S24 Ultra. dar dezvăluie și detalii despre Galaxy S25 Ultra și Galaxy S26 Ultra. Potrivit informatorului, Galaxy S25 Ultra va avea o cameră principală îmbunătățită, un obiectiv ultra-wide de 50MP și o cameră telefoto cu zoom variabil. Acest lucru face ca Samsung să fie al doilea brand care oferă o cameră cu teleobiectiv variabil după Sony. Camera cu unghi ultra-larg de 50MP va face fotografii clare în condiții de lumină scăzută și poate înregistra video 8K.

În sfârșit, Revengus susține și că Galaxy S26 Ultra va avea o camera principală cu unghi larg tot de 200MP. Camera va avea dimensiunea pixelilor de 0,7um și un senzor de 1/1,10 inch. Va fi un upgrade uriaș pentru smartphone-urile din seria Galaxy S Ultra. Deocamdată nu sunt disponibile alte detalii despre Galaxy S25 Ultra și Galaxy S26 Ultra. Totuși aceste informații despre S25 Ultra și S26 Ultra fiind foarte timpurii, suntem circumspecți în privința acestora. Chiar dacă Revegnus are un istoric bun în privința informațiilor, mai este mult timp până la lansarea acestor două telefoane.