Detalii despre camerele foto aflate pe Galaxy Note 10

994

Lansarea lui Samsung Galaxy Note 10 se apropie încet, încet și în acest timp apar permanent noi detalii despre el. Acum, prin intermediul lui Ice Universe avem mai multe detalii despre camerele foto aflate pe Note 10. Știm deja multe dintre specificațiile modelului de bază și ale modelului Note 10 Pro, știm că vor avea patru camere principale. Probabil că Note 10 Pro va avea două camere orientate spre față, similar cu Galaxy S10+, în timp ce modelul de bază va avea doar un singur obiectiv foto.

Departamentul foto spate și configurarea, designul și poziționarea acestuia au fost intens dezbătute în ultima săptămână, conform site-ului american PhoneArena. Acum, mulțumită unei noi postări de la Ice Universe (@UniverseIce), cu informații bune despre telefoanele Samsung, știm cum vor arăta camerele pe Galaxy Note 10.

Camere verticale la spate pe Galaxy Note 10

Scurgerile recente au sugerat că Note 10 va avea o poziționare verticală a camerelor pe spate. Dacă acest lucru este adevărat, atunci modulul camerei este foarte probabil să fie amplasat pe o parte. Un modul vertical central va ocupa prea mult spațiu, care este foarte prețios în interiorul dispozitivului. În același timp, acest spațiu este mai mult decât necesar pentru bateria mai mare ce va fi în Samsung Galaxy Note 10. Orientarea verticală a camerei a fost confirmată în mod independent de alți specialiști în domeniul telefoanelor Samsung. Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) și Max Weinbach de la XDA Developers, au confirmat și ei acest lucru.

În ultimul său tweet, Ice Universe oferă o schiță care arată cum poate fi poziționată camera foto din spate pe Galaxy Note 10. Senzorii din partea dreaptă a celor trei camere foto sunt probabil un aparat de fotografiat ToF (timp de zbor) și un Flood Iluminator. LED-ul flash va fi probabil lipit pe placa de bază a dispozitivului, deasupra sau dedesubtul camerei ToF și iluminatorului.

Flood IR Iluminator are două funcții principale suprapuse. Scopul principal este să asiste camera  în diminuarea efectului de estompare a fundalului la modul portret. Va fi folosit și în probleme de securitate. Este utilizat, de asemenea, în medii cu lumină slabă și întunecate pentru a lumina folosind lumină infraroșie.

Galaxy Note 10 posibil fără un monitor de ritm cardiac

Dar cum rămâne cu senzorul de ritm cardiac? Ei bine, Galaxy Note 10 poate să nu conțină un monitor al ritmului cardiac. La fel este cazul cu Samsung Galaxy S10 5G. Note 10 este de așteptat să vină cu multe asemănări, din punct de vedere al camerei cu Galaxy S10 5G. Având în vedere dimensiunile lui Note 10, noul design și locația aparatului foto, Samsung poate să fi decis să renunțe la senzorul cardiac. Pot fi amintite aici mai multe motive, inclusiv pentru a pentru a elibera spațiu în interiorul smartphone-ului.

Având camere mai multe, mai mari și mai bune într-un telefon, Samsung va încerca să le aranjeze într-un mod cât mai atrăgător, fără a interfera cu nici un fel de hardware din interior, lucru din ce în ce mai dificil. Concret nu știm încă nimic oficial de la Samsung. Ce știm sigur că gigantul tech nu ne va dezamăgi în privința design-ului și specificațiilor și vom avea parte de un excelent Galaxy Note 10.