Au apărut unele detalii despre Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4

387
Au aparut unele detalii despre Galaxy Z Fold 4 si Z Flip 4
Sursa Foto: androidheadlines.com

Nu ne așteptăm ca Samsung Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 să fie lansate în curând și totuși au apărut deja câteva detalii. Aceste informații provin de la Naver, o platformă online sud-coreeană. Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 sunt extrem de populare pe toate piețele. Etichetele de preț mai mici și hardware-ul îmbunătățit considerabil sunt punctele lor forte. Astfel Samsung a fost plăcut surprins de cererea pieței.

Deci, ce se spune pe Naver? În primul rând, ambele dispozitive Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4, vor fi livrate cu o balama nouă. Se presupune că această balama va fi mai ușoară și va oferi o rezistență mai bună la apă și la praf. Conform AndroidHeadlines, cele două telefoane pliabile vor avea o capacitate a bateriei și date de lansare similare cu modelele Z Fold 3 și Z Flip 3.

Primele detalii despre Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4

Cu alte cuvinte, ambele dispozitive sunt așteptate să sosească în luna august a anului viitor. Deci, suntem încă departe de acel punct. Datorită acestui fapt, luați aceste informații cu puține rezerve, deoarece lucrurile se pot schimba până peste aproape un an.

În ceea ce privește pe Galaxy Z Fold 4, este de așteptat să aibă o cameră mai bună sub afișaj. Este foarte bine să auzim acest lucru deoarece camera in-display de pe Galaxy Z Fold 3 nu este impresionantă. În acest fel ne așteptăm și la o configurație mai bună a camerelor foto, mai aproape de ce avem pe seria Galaxy S21 sau ce vom avea pe seria Galaxy S22.

Seria Galaxy S21 a fost bine primită de piață, dar nu au lipsit criticile la adresa ei. Acestea au vizat lipsa unui încărcător în cutie și a unui spațiu de stocare extensibil cu card micro-SD. Acesta din urmă a existat pe seria Galaxy S20 precedentă.

Samsung Galaxy Z Flip 4 va include din nou o camera selfie în orificiul de pe ecran, dar aici este de înțeles, din cauza tipului de pliere. Ecranul său exterior va avea probabil aceeași dimensiune cu cel de pe Galaxy Z Flip 3. Nu este deloc surprinzător, deoarece dimensiunea pare să fie perfectă pentru acest factor de formă.

Samsung sigur va crește producția pentru modelele de nouă generație Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4. În urma vânzărilor foarte mari de Fold 3 și Flip 3 din acest an este o măsură normală. Sperăm că până atunci se va rezolva și problema cip-urilor și Samsung va putea produce cât va putea vinde. Conform mai multor studii de piață, dispozitivele pliabile continuă să devină din ce în ce mai populare pe măsură ce trece timpul.