Iată de ce Samsung Galaxy Z Flip 3 nu are o cameră in-display!

576
Iata de ce Samsung Galaxy Z Flip 3 nu are o camera
Sursa Foto: via hdblog.it

Samsung Galaxy Z Fold 3 a fost lansat cu o premieră pentru telefoanele Samsung de tot felul, pliabile sau clasice: o cameră foto in-display. Este vorba despre camera selfie aflată la interior pe ecranul pliabil. Dar, Samsung Galaxy Z Flip 3, lansat la pachet cu Fold 3, nu are o astfel de cameră sub ecran.

Samsung a explicat de ce Galaxy Z Flip 3 nu oferă o cameră frontală in-display (sau UDC – Under Display Camera). Lipsa unei astfel de camere pe noul Flip a generat imediat întrebarea. De ce Galaxy Z Flip 3 nu are și el o camera foto UDC pe afișajul principal. Conform HDBlog, Samsung a răspuns colegilor noștri de la SamMobile: calitatea UDC nu este suficientă pentru a fi singura cameră selfie a unui dispozitiv. Dar camera in-display va veni și pe seria Galaxy Z Flip într-o zi.

Samsung Galaxy Z Flip 3 fără cameră in-display

Răspunsul Samsung necesită puține explicații. Samsung a spus că UDC este cel mai potrivit pentru un afișaj pliabil de 7,6 inch, de tipul celui aflat pe Samsung Galaxy Z Fold 3. Dar, selfie-urile sunt un aspect foarte important în utilizarea zilnică și pentru proprietarii de Samsung Galaxy Z Flip 3.

Mai departe: Under Display Camera este bună pentru apeluri video ocazionale. Această camera are doar 4MP și chiar dacă are o deschidere f / 1,8 și densitatea pixelilor ecranului în zona camerei este redusă, fotografiile nu sunt de cea mai bună calitate. Pentru a face un selfie de calitate este mai bine să închideți Fold 3 și să folosiți camera frontală integrată pe afișajul frontal. Aceasta este o cameră clasică Samsung de 10MP și face fotografii excelente.

Pixelul este un element al imaginilor grafice digitale. Cuvântul provine din engleză de la PICture ELements (elemente de imagine). Se prescurtează prin „px”, uneori și cu „p”. Un multiplu des întrebuințat este 1MP = 1 megapixel = 1 milion pixeli.

Sigur că Samsung va aduce în cele din urmă UDC în seria Galaxy Z Flip într-o bună zi. Cel puțin deocamdată, tehnologia nu pare să fie gata să înlocuiască camerele selfie standard în toate cazurile de utilizare. Presupunem că pe măsură ce Samsung rafinează și dezvoltă tehnologia UDC, vom găsi această soluție pe tot mai multe dispozitive. Sigur și calitatea fotografiilor făcute cu această camera va crește. Întrucât seria Galaxy Z este una de top, va fi printre primele care va primi o nouă cameră UDC.

În ceea ce privește pe Samsung Galaxy Z Flip 3, este disponibil într-un total de șapte opțiuni de culoare. Puteți alege un crem, verde, lavandă, negru, gri, alb și roz, ultimele trei dintre acestea având rame din metal negru și sunt disponibile exclusiv online.