Primele detalii despre viitorul telefon Samsung Galaxy A25 5G

364
Samsung Galaxy A25 5G
Sursa foto: via galaxyclub.nl

Samsung lucrează permanent la noi telefoane, tablete, ceasuri sau căști wireless, iar acum pregătește un nou dispozitiv pentru anul viitor. Acum avem primele detalii despre Samsung Galaxy A25 5G. Acesta poate fi primul telefon din seria Galaxy Ax5 pentru 2024, care mai târziu va include și un Galaxy A35 și Galaxy A55. Cu toate acestea, Galaxy A25 nu pare un telefon complet nou, judecând după unele dintre specificații.

A trecut ceva timp de când redările unui presupus Galaxy A25 au apărut de nicăieri. Cu toate acestea, până acum nu sunt prea multe informații despre acest telefon. Totuși, în sfârșit aflăm puțin mai multe despre telefon.

Samsung Galaxy A25 cu o cameră de 50 MP, similar cu Galaxy A24

Ceea ce aflăm în acest moment despre Samsung Galaxy A25 5G arată ca acesta va fi un fel de versiune 5G a Galaxy A24, care nu a apărut niciodată în Europa. La fel ca Galaxy A24 (și Galaxy A23), Galaxy A25 are o cameră principală de 50 megapixeli, potrivit GalaxyClub. Similar cu A24 este și o cameră frontală cu o rezoluție de 13 megapixeli.

Un detaliu interesant aici este că o variantă de Galaxy A25, (SM-A256E), a fost în dezvoltare la începutul primăverii. Acest lucru vine în sprijinul presupunerii noastre că A25 este de fapt versiunea 5G a lui Galaxy A24. Deși nu suntem încă siguri, este posibil ca celelalte două camere ale lui Samsung Galaxy A25 5G să fie o cameră ultra-largă de 5MP și o cameră macro de 2MP. Momentan nu se știe încă dacă acest Galaxy A25 – la fel ca Galaxy A24 4G – va avea un ecran Super AMOLED cu rata de actualizare de 90 Hz.

AMOLED (active-matrix organic light-emitting diode). Începând cu 2008, tehnologia de ecran AMOLED a început să fie utilizată în telefoane mobile, ceasuri inteligente, media-playere și camere digitale, în laptop-uri și televizoare.

Nu încheiem într-un mod foarte optimist această știre. În acest moment nu există semnale care să indice o lansare timpurie a lui Samsung Galaxy A25 5G. Mai mult, un model european nu pare să fie în curs de dezvoltare, potrivit mai multor informații. Sigur este încă devreme, așa că poate lucrurile se pot schimba în lunile următoare.