Galaxy A24 va primi patru ani de actualizări Android și cinci de securitate!

253
Actualizari Galaxy
Sursa foto: via sammobile.com

Este incredibil ce face Samsung în privința actualizărilor de Android și securitate! Acum am aflat că un smartphone surprinzător de accesibil – Galaxy A24 – va primi patru ani de actualizări de Android și cinci ani de actualizări de securitate.

Posibil ca Samsung să nu fie singurul producător de telefoane Android care oferă dispozitivelor sale patru actualizări majore ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Dar, politica sa de actualizare bate concurența. De anul trecut, această politică s-a aplicat telefoanelor de gamă medie precum Galaxy A33 și Galaxy A34. Acum, Samsung face un pas mai departe și adaugă pe listă un telefon și mai accesibil: Samsung Galaxy A24.

Galaxy A24 – actualizări Android și de securitate la nivelul telefoanelor premium

Galaxy A24 va primi patru upgrade-uri ale sistemului de operare Android și cinci ani de actualizări de securitate, potrivit SamMobile. Samsung Galaxy A24 este un smartphone care costă în jur de 250 de euro și cel mai ieftin de până acum care a fost eligibil pentru un astfel de suport software pe termen lung. Acest lucru întărește și mai mult poziția Samsung atunci când vine vorba de actualizări de tot felul.

SamMobile este un site din Țările de Jos fondat în 2011. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între alte dispozitive Samsung.

Probabil că toate dispozitivele din gama Galaxy A2x de după A24 vor fi eligibile pentru patru actualizări ale sistemului de operare Android și cinci ani de actualizări de securitate. Cel puțin acum când vedem ce suport oferă Samsung la aproape toate dispozitivele sale începem să visăm frumos. Sperăm că Samsung va extinde perioada de suport pentru dispozitivele emblematice la cinci și, respectiv, șase ani de actualizări ale sistemului de operare și, respectiv, de securitate în viitorul apropiat. Nu pare ceva deplasat în acest moment.

Indiferent dacă acest lucru se va întâmpla sau nu (nu știm momentan ce șanse sunt), este un mare câștig pentru clienții Samsung. Fanii Samsung care cumpără telefoane Galaxy au acum garanția că pot folosit aceste dispozitive pe o perioadă foarte îndelungată. Dincolo de aceste actualizări pe termen lung, fanii Samsung au și garanția lucrului bine făcut: calitate Samsung.