Noi detalii despre smartphone-ul Samsung Galaxy Fold

919

La începutul acestei săptămâni, un utilizator a reușit să obțină un smartphone pliabil Galaxy Fold. Această persoană a împărtășit mai multe despre funcționalitatea telefonului pliabil și a răspuns la câteva întrebări adresate de alți utilizatori. Redactorul-șef al cunoscutului site XDA Developers, Mishaal Rahman, a vorbit cu utilizatorul, care a răspuns la unele întrebări adresate și de alte persoane.

Samsung a oficializat Galaxy Fold luna trecută alături de seria Galaxy S10. Atunci gigantul tech coreean a dezvăluit specificațiile-cheie ale smartphone-lui pliabil. Totuși, au rămas nenumărate întrebări din partea specialiștilor privind acest revoluționar telefon.

Samsung Galaxy Fold suscită în continuare interesul tuturor. Până când acesta va fi lansat la vânzare în 26 aprilie vor fi permanent discuții și supoziții privind Galaxy Fold. Varianta globală Galaxy Fold va fi alimentată de procesorul Qualcomm Snapdragon 855, dar se pare că nu este la fel de rapidă ca modelul Galaxy S10+.

La Galaxy Fold se poate personaliza separat fiecare ecran în parte

Conform utilizatorului sus amintit, Galaxy Fold nu se îndoaie complet, lasă un mic decalaj între cele două afișaje. De asemenea, pe afișaj există o linie aproape imperceptibilă când este în starea de tabletă, potrivit aceleași surse citată de 91Mobiles. Nu se poate observa atunci când ecranul are o luminozitate mai mare de 70%, dar, altfel, veți vedea ceva aproape insesizabil. De asemenea, dacă îndoiți smartphone-ul la un unghi de aproximativ 90°, pentru a folosi telefonul ca un mic laptop, ecranul nu pornește.

Afișajul mai mic tip smartphone din exterior, poate rula toate tipurile de aplicații, inclusiv jocuri, fără probleme. Galaxy Fold acceptă, de asemenea, MST, ceea ce înseamnă că puteți utiliza Samsung Pay. De asemenea, dispune de imagini de fundal personalizate pentru ecranul mai mare. Telefonul rulează o versiune puțin mai nouă a One UI, special dedicată lui, în comparație cu versiunea aflată pe Galaxy S10+.

MTS (Magnetic Secure Transmission), este conceput pentru a imita banda magnetică tradițională a cardurilor de credit și de debit. MTS transmite datele de pe card prin slotul unde glisează, unui terminal de plată folosind un câmp electromagnetic, terminalul îl înregistrează ca o bandă magnetică normală.

Din 26 aprilie Galaxy Fold este disponibil la precomandă în România

Galaxy Fold este primul telefon care va veni cu spațiul de stocare UFS 3.0. Vitezele de stocare ale dispozitivului sunt mai mari decât la varianta de 12 GB de RAM a modelului Galaxy S10+. Proprietarul sus amintit, spune că smartphone-ul a înregistrat mai bine decât Galaxy S10+ în testele secvențiale de citire / scriere. Dispozitivul are viteze de citire secvențiale de aproximativ 1.500 MB / s și viteze de scriere de 420 MB / s.

Software-ul aflat pe Samsung Galaxy Fold permite, de asemenea, două ecrane de start separate. În acest fel permite utilizatorului să aleagă separat imaginile de fundal pentru afișajul exterior și interior. Acestea sunt noile detalii pe care le-a oferit utilizatorul despre Samsung Galaxy Fold. În curând veți putea achiziționa acest produs în Europa, în România și în Statele Unite, începând cu data de 26 aprilie.