Pre-comenzi pentru Galaxy Fold din 26 aprilie, inclusiv din România

881

Samsung a dezvăluit în sfârșit când clienții din Europa vor putea să pre-comande Galaxy Fold. Compania a confirmat pe 20 februarie că telefonul va fi disponibil în Statele Unite, pe 26 aprilie. Atunci va începe să primească precomenzi pentru telefon și în Europa. România este pe lista țărilor de unde se va putea precomanda Galaxy Fold.

Gigantul high-tech a confirmat faptul că toți cei care doresc pot pre-comanda Galaxy Fold pe Samsung.com și pe site-urile partenere începând de vineri, 26 aprilie. Telefonul va ajunge la magazinele cu amănuntul în 15 țări europene în data de 3 mai, conform SamMobile. Deci de la această dată cei ce au comandat pliabilul Samsung vor avea smartphone-ul în mână.

România printre țările care vor primi Samsung Galaxy Fold

Operatorii de telefonie mobilă din mai multe țări din Europa vor putea oferi acest smartphone clienților. Cu toate acestea, magazinele de vânzare cu amănuntul vor fi foarte atent controlate de Samsung. Din această cauză este posibil să nu se găsească la vânzare în toate magazinele. În Europa Galaxy Fold va fi lansat în Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Suedia, Spania, Norvegia și Danemarca. Mai fac parte din acest grup select Finlanda, Belgia, Olanda, Austria, Polonia, Romania și Elveția.

Clienții care doresc să achiziționeze primul smartphone pliabil Samsung vor trebui să plătească 2.000 de euro pentru acest privilegiu. Eticheta de preț nu pare prea ridicată când te uiți la ceea ce primești cu acest dispozitiv. Toți clienții vor primi o pereche de noi căști fără fir Samsung Galaxy Buds, o husă de protecție Kevlar și o asigurare valabilă timp de un an, pentru eventuale deteriorări, prin Samsung Care+.

Samsung Care+ este o asigurare pentru telefoanele Samsung. Cu Samsung Care+, smartphone-ul este asigurat împotriva daunelor accidentale timp de 2 ani. Toate reparațiile necesare sunt efectuate de furnizori de servicii autorizați. Toate reparațiile sunt efectuate de Samsung folosind piese originale Samsung.

Samsung Galaxy Fold va fi disponibil în culorile Space Silver, Cosmos Black, Martian Green și Astro Blue. Astfel, clienții din aceste țări din Europa vor fi printre primii care vor cumpăra acest extraordinar smartphone, unic în felul său. Statele Unite și Coreea de Sud vor fi singurele piețe care vor primi acest smartphone înainte de Europa. Samsung a declarat că va lansa Galaxy Fold la nivel global, inclusiv pe piețe cum ar fi India, în perioada următoare.